Skeyndor Global Lift krema za suho kožo obraza, 50 mL

Skeyndor Global Lift je krema z bogato kremno teksturo za suho kožo. Skeyndor Global Lift je krema z bogato kremno teksturo za suho kožo.
420263 25422
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Skeyndor Global Lift je krema z bogato kremno teksturo za suho kožo, temelji na anti-age tehnologiji [ProGEN-in]. Napredna kozmetika, ki zagotovi črvstilni učinek in obrazu povrne polnost.

Uporaba  Skeyndor Global Lift kreme

Nanašajte v majhnih količinah na obraz in vrat, saj s tem omogočate počasno prodiranje v kožo. Ne nanašajte na območje okoli oči!

Skeyndor Global Lift - nova anti age tehnologija

Skeyndor Global Lift je nova anti age tehnologija namenjena doseganju hitrih anti age rezultatov. S pomočjo Skeyndor Global Lift kreme boste svojo kožo pomladili za kar 5-6 let. Pri testiranju posameznic je kar 90 % le teh ocenilo kreme Skeyndor Global Lift za učinkovite, saj je pri teh viden učinek napete kože in regeneracije. Prav tako je bila skoraj 80 % zadovoljivost v povezavi s polnostjo obraza, in izboljšanimi oblikami obraznih kontur.

Kreme Skeyndor Global Lift vsebujejo encimatski inhibitor progerina (progerin v telesnih celicah narašča s starostjo celic).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja