Skeyndor krema proti gubam, 50 mL

Nočna krema z večkratnim delovanjem, ki aktivira celično respiracijo in na ta način obnavlja tkiva kože. Nočna krema z večkratnim delovanjem, ki aktivira celično respiracijo in na ta način obnavlja tkiva kože.
599603 13535

Ocene in mnenja

Opis

Nočna krema z večkratnim delovanjem, ki aktivira celično respiracijo in na ta način obnavlja tkiva kože. Poveča dosegljivo energijo (ATP), obnavlja poškodovano membrano in hkrati vlaži kožo ter jo naredi bolj odporno. Z vsakodnevno uporabo se zmanjša globina in vidnost gub.

O kozmetiki

Linija Natural Defence je namenjena negi zrele kože. Izdelki vsebujejo popolno povezane vitamine, aminokisline in beljakovine, ki pomagajo v boju proti gubam, vlažijo in učvrstijo kožo ter spodbujajo njeno naravno zaščito.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V primerjavi z opičjimi so človeški možgani precej večji. Čelna režnja sta se povečala za več kot 200 %, centri za govor za več kot 100 %, nekoliko manjši kot pri opicah pa so centri za procesiranje čutnih zaznav in gibanja, pač v skladu s potrebami. Življenje v večjih skupnostih je pred človeka postavljalo drugačne zahteve socialnega povezovanja kot za opice. Velikost in teža možganov nista pomembni. Človekovi možgani tehtajo 1400 g, neandertalčevi so tehtali 1500 g. Predstavljajo komaj štiridesetino človekove teže, možgani podlasice npr. kar polovico njene teže.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede