Skeyndor krema za globinsko vlaženje F2, 50 mL

Vlažilna krema za suho in občutljivo kožo nagnjeno k dehidraciji. Vlažilna krema za suho in občutljivo kožo nagnjeno k dehidraciji.
599701 13529

Ocene in mnenja

Opis

Vlažilna krema za suho in občutljivo kožo nagnjeno k dehidraciji. Vsebuje dermosaharide in agense vlaženja površinske plasti kože. Pospeši okrevanje zaščitne funkcije poroženele plasti kože in njene odpornosti na zunanje škodljive vplive.

O kozmetiki

Linija izdelkov AQUATHERM SKEYNDOR vsebuje termalno vodo iz naravnega vira v francoskih Pirinejih Salies-de-Bearn. Izdelki so namenjeni vsem tipom kože, zlasti pa zelo občutljivi koži. Po prvi uporabi prinaša olajšanje občutljivi koži in sočasno vpliva na znake prezgodnjega staranja. Vsakodnevna uporaba normalizira občutljivost kože in obnavlja epidermalni metabolizem. Koža se ponovno lahko naravno varuje od zunanjih škodljivih vplivov (stres, onesnaževanje, itn.)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ginger želi s tem poudariti, da duhovnost ni nekaj zunajčloveškega in transcendentnega, ampak temeljni del človeške narave. Vodoravno iztegnjeni roki predstavljata čustveno in socialno razsežnost, s katerima se človek oprijema bivalnega okolja, glava pa človekovo mišljenje in njegovo svobodno voljo.

Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja