Skeyndor pena za razstrupljanje

Izdelek za vsakodnevno umivanje kože, ki zahvaljujoč glikolni kislini, učinkovito odstrani nečistoče in odvečni sebum. Izdelek za vsakodnevno umivanje kože, ki zahvaljujoč glikolni kislini, učinkovito odstrani nečistoče in odvečni sebum.
13543 13543

Ocene in mnenja

Opis

Izdelek za vsakodnevno umivanje kože, ki zahvaljujoč glikolni kislini, učinkovito odstrani nečistoče in odvečni sebum.

O kozmetiki

Linija za ohranitev ravnovesja kože in korekcijo estetskih pomanjkljivosti pri moških. Moška koža je debelejša in bolj odporna, tako da se gube pojavijo pozneje, vendar pa je proces staranja, ko se enkrat prične, pospešen. Gube, zlasti mimične, so bolj globoke in bolj izrazite, napetost kože pa pospešeno upada. Zaradi tega moška koža zahteva posebno nego.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Najprej se velja zamisliti nad razvojno potjo živčevja. Živčevje se razvije iz zarod. kove povrhnjice (ektoderma), tako kot čutila in koža. Zato je tesneje vezano na čutila in kožo kot na notranje organe. Predpostavljamo, da so čutila in koža »podaljšek- možganov za stik z zunanjim svetom in da sta njihov razvoj ter sedanja dejavnost pogojena z delovanjem gibal ter občutljivost jo čutil. Možgani so namreč z notranjimi telesnimi organi povezani po poteh, ki tečejo zunaj hrbtenjače, so manj zapletene in delujejo nezavedno. Očitno daje človek prednost povezovanju z okoljem, ne s seboj.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov