Skeyndor Post-depilacijske ampule

Rastlinski koncentrat namenjen pomirjanju kože po depilaciji prepreči vraščanje dlačic in njihovo rast. Rastlinski koncentrat namenjen pomirjanju kože po depilaciji prepreči vraščanje dlačic in njihovo rast.
13546 13546

Ocene in mnenja

Opis

Rastlinski koncentrat namenjen pomirjanju kože po depilaciji prepreči vraščanje dlačic in njihovo rast.

O kozmetiki

Linija za ohranitev ravnovesja kože in korekcijo estetskih pomanjkljivosti pri moških. Moška koža je debelejša in bolj odporna, tako da se gube pojavijo pozneje, vendar pa je proces staranja, ko se enkrat prične, pospešen. Gube, zlasti mimične, so bolj globoke in bolj izrazite, napetost kože pa pospešeno upada. Zaradi tega moška koža zahteva posebno nego.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prav neverjetna je npr. človeška nagnjenost k jezikovnemu sporazumevanju, ki je zadnjih sto tisoč let razvoja prerasla nebesedno sporočanje, zlasti govorico telesa. Izgleda, da je ta razvoj genetsko dobro zasnovan, saj otrok že v prvem letu prepoznava osnovne govorne simbole in jih je že v drugem letu sposoben govorno izraziti blizu 500. V tretjem letu bogati besedišče in se hkrati že uči jezikovne skladnje (vrstnega reda besed). Šestletni otrok obvlada že 8.000-14.000 besed, enajstletnik že 20.000.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja