Skeyndor S.O.S. serum proti rdečici, 30 mL

Obogaten z rastlinskimi ekstrakti, ki izboljšajo stanje kože, ki je nagnjena h kuperozi in rdečici. Obogaten z rastlinskimi ekstrakti, ki izboljšajo stanje kože, ki je nagnjena h kuperozi in rdečici.
599689 13523

Ocene in mnenja

Opis

Obogaten z rastlinskimi ekstrakti, ki izboljšajo stanje kože, ki je nagnjena h kuperozi in rdečici. Pomirja in uravnovesi občutljivo kožo. Pomaga koži ob prilagajanju spremembam podnebja in vplivom zunanjih dejavnikov ter prepreči draženje po čiščenju kože.

O kozmetiki

Linija izdelkov AQUATHERM SKEYNDOR vsebuje termalno vodo iz naravnega vira v francoskih Pirinejih Salies-de-Bearn. Izdelki so namenjeni vsem tipom kože, zlasti pa zelo občutljivi koži. Po prvi uporabi prinaša olajšanje občutljivi koži in sočasno vpliva na znake prezgodnjega staranja. Vsakodnevna uporaba normalizira občutljivost kože in obnavlja epidermalni metabolizem. Koža se ponovno lahko naravno varuje od zunanjih škodljivih vplivov (stres, onesnaževanje, itn.)

Priloge

Dodatni opis

NENSI šifra:

1031471

Poln naziv:

SKEYNDOR AQUATHERM S.O.S. SERUM PROTI RDEČICI 30 ML

Kratek naziv:

SK AQUAT S.O.S. SERUM 30ML

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

KO - Kozmetični izdelki

IVZ delovna šifra:


DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

8434001988870

Proizvajalec:

SKEY - SKEYNDOR, S.L.U.

Kataloška številka:


Carinska tarifa:

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Čim označim osebnost kot celoto in kot dogajanje, zgornja preglednica ne ustreza zapisani opredelitvi, saj sili v opredeljevanje, razvrščanje, preštevanje in ločevanje. Zgornji prikaz naj ostane le dvodimenzionalna učna shema, ki sama po sebi ne more prikazati osebnosti kot dogajanja v polju. Za takšno predstavitev bi bilo treba veliko več dimenzij. Človek je preširoko vezan na okolje, da bi ga bilo mogoče opredeljevati po načelu objekt - subjekt, telesno - duševno, vzroki - posledice, normalno - patološko itd. Tudi če ostanem pri znanstvenih opredelitvah človeka, mi fizika in kemija ne zadoščata za prikaz življenja kot dogajanja, saj je sodobno življenje bolje zajeto v ekonomiji, ekologiji in biologiji. Človek kot osebnost posega še dlje: iz biologije in ekologije sili v filozofijo, pesništvo, mistiko in čez, s tem pa presega samega sebe, postane transpersonalen. Je več kot zgolj telo, duševnost in duhovnost. Takšna opredelitev človekove osebnosti presega domet danes veljavne znanosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov