x
Vse kategorije
Skeyndor tekočina za odstranjevanje ličil okrog oči, 30 mL
Skeyndor tekočina za odstranjevanje ličil okrog oči, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Skeyndor tekočina za odstranjevanje ličil okrog oči, 30 mL

Proizvajalec: Skeyndor
Tekočina za odstranjevanje ličil kompatibilna s sluznico očesa.
Cena: 31,32 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Tekočina za odstranjevanje ličil kompatibilna s sluznico očesa. Vsebuje ekstrakt buče, ki je bogat s kukurbitinom, z aminokislino, ki pomirja reakcije občutljive kože okoli oči.

O kozmetiki

Linija izdelkov AQUATHERM SKEYNDOR vsebuje termalno vodo iz naravnega vira v francoskih Pirinejih Salies-de-Bearn. Izdelki so namenjeni vsem tipom kože, zlasti pa zelo občutljivi koži. Po prvi uporabi prinaša olajšanje občutljivi koži in sočasno vpliva na znake prezgodnjega staranja. Vsakodnevna uporaba normalizira občutljivost kože in obnavlja epidermalni metabolizem. Koža se ponovno lahko naravno varuje od zunanjih škodljivih vplivov (stres, onesnaževanje, itn.)

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Troja je padla, a zgodbe ni bilo konec. Nadaljevala se je v renesančnem Rimu v letih, ko je Michelangelo nadzoroval gradnjo kupole na novi Petrovi baziliki in Raffaello slikal vatikanske sobane. Takrat se je razvedelo, da so podjetni trgovci iz Siene odkupili od Feničanov davno pogrešani kip treh boginj iz zgodbe o jabolku spora. Kip, ki je v antiki pomenil kiparsko mojstrovino upodobitve treh podob veni. V marmor vklesane boginje v naravni velikosti stojijo v značilnih pozah: Afrodita in Atena druga proti drugi, kot bi bile sprte, Hera pa pred njima, povezujoč ju v skladno celoto. Kip je bil tako poškodovan, da ni bilo mogoče ugotoviti, katera od boginj ima v roki jabolko. V duhovnost zagledani papež Leon X je stavil na Hero, znanosti predani rimski razumniki na Ateno, bogato meščanstvo na Afrodito. Ugibanj em je napravil konec Raffaello, ki si je pri papežu izposloval dovoljenje za pot v Sieno, kip pa upodobil na platnu. Mladi slikar je razsodil tako, da je narisal vsako od boginj z jabolkom v roki.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.