Skeyndor tekočina za odstranjevanje ličil okrog oči, 30 mL

Tekočina za odstranjevanje ličil kompatibilna s sluznico očesa. Tekočina za odstranjevanje ličil kompatibilna s sluznico očesa.
13526 13526

Ocene in mnenja

Opis

Tekočina za odstranjevanje ličil kompatibilna s sluznico očesa. Vsebuje ekstrakt buče, ki je bogat s kukurbitinom, z aminokislino, ki pomirja reakcije občutljive kože okoli oči.

O kozmetiki

Linija izdelkov AQUATHERM SKEYNDOR vsebuje termalno vodo iz naravnega vira v francoskih Pirinejih Salies-de-Bearn. Izdelki so namenjeni vsem tipom kože, zlasti pa zelo občutljivi koži. Po prvi uporabi prinaša olajšanje občutljivi koži in sočasno vpliva na znake prezgodnjega staranja. Vsakodnevna uporaba normalizira občutljivost kože in obnavlja epidermalni metabolizem. Koža se ponovno lahko naravno varuje od zunanjih škodljivih vplivov (stres, onesnaževanje, itn.)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Troja je padla, a zgodbe ni bilo konec. Nadaljevala se je v renesančnem Rimu v letih, ko je Michelangelo nadzoroval gradnjo kupole na novi Petrovi baziliki in Raffaello slikal vatikanske sobane. Takrat se je razvedelo, da so podjetni trgovci iz Siene odkupili od Feničanov davno pogrešani kip treh boginj iz zgodbe o jabolku spora. Kip, ki je v antiki pomenil kiparsko mojstrovino upodobitve treh podob veni. V marmor vklesane boginje v naravni velikosti stojijo v značilnih pozah: Afrodita in Atena druga proti drugi, kot bi bile sprte, Hera pa pred njima, povezujoč ju v skladno celoto. Kip je bil tako poškodovan, da ni bilo mogoče ugotoviti, katera od boginj ima v roki jabolko. V duhovnost zagledani papež Leon X je stavil na Hero, znanosti predani rimski razumniki na Ateno, bogato meščanstvo na Afrodito. Ugibanj em je napravil konec Raffaello, ki si je pri papežu izposloval dovoljenje za pot v Sieno, kip pa upodobil na platnu. Mladi slikar je razsodil tako, da je narisal vsako od boginj z jabolkom v roki.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede