Slimmix Fat Burner za hujšanje, 60 kapsul

<p>Slimmix Fat Burner je inovativno prehransko dopolnilo, ki temelji na delovanju sinergijskih izvlečkov različnih citrusov.</p>

Slimmix Fat Burner je inovativno prehransko dopolnilo, ki temelji na delovanju sinergijskih izvlečkov različnih citrusov.

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
3+ 16,30 €
543926 29177

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Slimmix Fat Burner je inovativno prehransko dopolnilo, ki temelji na delovanju sinergijskih izvlečkov različnih citrusov.

Prehransko dopolnilo Slimmix Fat Burner vsebuje naravni kompleks sestavin pod imenom Sinetrol XPur, ki predstavlja 100 % naravno mešanico nekaterih citrusov: ekstrakt navadne pomaranče, ekstrakt grenke pomaranče, ekstrakt grenivke ter guarana, ki pripomore k izboljšanju ter je odlična podpora k vsem kuram.

Jemanje prehranskega dopolnila Slimmix Fat Burner

Najboljši učinek jemanja prehranskega dopolnila dosežete z jemanjem 2 kapsul dnevno, kar ustreza kar 900 mg Sinetrol citrus kompleksa na dan.

Da je razporeditev odmerka prehranskega dopolnila kar se da optimalna in razporejena čez cel dan je najbolje upoštevati sledeči režim odmerjanja - 1 kapsula zjutra/dopoldan in 1 kapsulo zvečer s čim večjo količino vode.

Optimalen čas jemanja prehranskega dopolnila je cca. 3 mesece, v kolikor ste opazili pozitivne učinke shujševalne diete je smiselno jemanje še podaljšati.

Za koga je primeren izdelek?

Prehransko dopolnilo naj uživajo tako ženske kot tudi moška populacija. Učinek je pri obeh spolih enak, zato je primeren za kogarkoli, razen za otroke ter nosečnice, za katere posebne študije in preverjanje varnosti prehranskega dopolnila niso bile narejene.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ars pharmae Ars pharmae
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov