Smrekovit 365 krema, 120 mL

Smrekovit 365 krema predstavlja nov izdelek z že poznano smrekovo smolo Smrekovit. Smrekovit 365 krema predstavlja nov izdelek z že poznano smrekovo smolo Smrekovit.
531936 1236

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 31. 03. 2017 12:57
Odlična pogruntavščina - nov izdelek :) Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Smrekovit 365 krema predstavlja nov izdelek z že poznano smrekovo smolo Smrekovit. Krema je primerna za edno uporabo, 365 dni na leto, po potrebi lahko tudi vsakodnevno. Smrekova msola vsebuje obilico aktivnih komponent, zato je redna uporaba izdelka nadvse priporočljiva.

Krema je izredno vpojna in na koži ne pušča mastnih preostankov. Takoj po nanosu kozmetičnega izdelka se lahko normalno oblečete, brez bojazni, da bi se vaša oblačila zmastila.

Smrekova smola se tako lažje vpije v površino kože, kamor kremo nanesete. Smrekovit smrekova krema 365 se enostavno namaže, saj je zelo dobro mazljiv proizvod; zlahka se nanese tudi na bolj poraščena področja. Izdelek ima dolgotrajno delovanje, moč smrekove smole je z uporabo tega mazila še toliko bolj izražena.

Glavna sestavina Smrekovitove kreme je smrekova smola, ki izvira iz neokrnjenih slovenskih gozdov. Vse sestavine mazila so naravne ter pridobljene brez kemičnih postopkov. Tradicija Smrekovit izdelkov od leta 1990 daje tem izdelkom izreden pečat kakovosti, ki jih izkušnje številnih uporabnikom potrjujejo.

Izdelek Smrekovit 365 je primerna le za zunanjo uporabo. Izdelka nikoli ne nanašajte na poškodovane predele kože. Pri nekatterih vendar redkih posameznikih je možna alergijska reakcija.

Predlogi za uporabo kreme

- z negovanjem željenih predelov ter nežnim vtiranjem proizvoda pričnite čimprej

- ker učinki kreme niso vidni hitro je potrebno uporabljati vsaj 7 dni ali več

- v primeru pojava alergije izdelek prenehajte uporabljati

O smrekovi smoli - splošno

Smrekova smola je precej gost izvleček smreke. Tradicionalno predvsem na Finskem pripravke iz narane smole uporabljajo za tretma razjed na nogah, ki so posledica sladkorne bolezni ipd. zapletov. Velik napredek smolnatih izvlečkov se je izkazal tudi na področju regenerativnih učinkov eteričnega olja smreke. Učinkovitost le-tega je bila dokazana s strani bosanskega raziskovalnega tima, kjer so izvlečke smole uporabljali za tretma dermalnih težav.

Sestavine kreme Smrekovit

Sestavine so na voljo le registriranim uporabnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Preganjavica

Se je preganjavici mogoče izogniti?
Z nezaupljivimi mladostniki se morate soočiti odprto in z jasnimi komunikacijskimi vzorci. Zaupanje v krogu družine je zelo pomembno. Dvojna sporočila (karanje s prijaznim nasmehom) učinkujejo negativno.

Pri nezaupljivih ljudeh pa lahko nastanek blodenj spodbudijo tudi mamila in alkohol.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Smrekovit Smrekovit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov