Snorisol obliži proti smrčanju, 15 obližev

Glavni razlog za smrčanje je v popuščanju veznega tkiva in mišic v ustih in grlu med spanjem. Glavni razlog za smrčanje je v popuščanju veznega tkiva in mišic v ustih in grlu med spanjem.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
546500 19328

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Samo **** 16. 10. 2019 07:49
Super obliži, zaradi smrčanje se ne naspijem. Sedaj spijem celo noč. Odličen izdelek! Preberi več
Tomaž **** 20. 11. 2018 08:13
Ojla - moja žena je noseča in proti koncu nosečnosti je pričela s smrčanjem - sicer ni nikoli smrčal... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Snorisol obliži proti smrčanju

Glavni razlog za smrčanje je v popuščanju veznega tkiva in mišic v ustih in grlu med spanjem. To zožuje dihalne poti, s tem povečuje hitrost pretoka zraka in povzroča vibracije. S tem se ustavarjajo tipični zvoki smrčanja. Snorisol obliži vsebujejo izbrane sestavine, ki utrdijo mehko vezno tkivo in preprečijo vibracije.

Uporaba Snorisol obližev

Vzemite 1 listek iz folije. Nežno ga prilepite na nebo v ustih in ga pustite da se počasi začne raztapljati. Za optimalno delovanje se po nanosu listka ne priporoča več uživanje hrane ali pijače. Hraniti izven dosega otrok

Sestavine Uporaba Snorisol obližev

PECTIN, GLYCEROL, PEPPERMINT FLAVOUR, SIMETHICONE, WATER, SUCROSE ESTERS OF FATTY ACIDS, SUCRALOSE, BLUE FCF, POTASSIUM SORBATE, SAGE EXTRACT.

Lot, rok uporabe: Odtisnjeno na embalaži

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Raziskave kažejo, da uživanje skodelice fižola na dan zniža holesterol za 10 odstotkov v samo 6 tednih. Nobena naravna hrana, že pripravljena za uživanje, nima več vlaknin. Zaradi vseh teh vlaknin in beljakovin pa ima fižol nizek glikemični indeks, merilo učinka hrane na krvni sladkor.

Fižola pa ne jemo velikokrat na dan. Bolj verjetno je, da večino vlaknin dobimo s kruhom in testeninami. Toda pozor: samo 20 odstotkov kruha, krekerjev in testenin je iz polnozrnate moke. Na žalost poskušajo številni proizvajalci prevarati potrošnike, da bi mislili, da so njihovi izdelki iz polnozrnatega žita, čeprav so večinoma iz rafinirane moke. Ne nasedajte propagandnim izrazom, kot so »stoodstotna pšenica«, »multižita«, »grobo mleto« ali »izdelano iz polnozrnatih žit«. Ti zavajajoči opisi (in drugi, kot so neobeljena pšenična moka, zdrobljena pšenica ali grobo mleta pšenica) ne jamčijo, da kupujete kruh z veliko vlakninami in izdelan iz resnično polnozrnatih žit. Raje se zanašajte na seznam z vsemi sestavinami na etiketi izdelka.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thermoline Thermoline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov