Solgar Beta Glukan-Imuno Kompleks, 60 kapsul

Nosečnice, doječe matere in ljudje, ki jemljejo zdravila, ali imajo posebne zdravstvene pogoje pred uporabo tega izdelka je treba posvetovati z zdravnikom. Nosečnice, doječe matere in ljudje, ki jemljejo zdravila, ali imajo posebne zdravstvene pogoje pred uporabo tega izdelka je treba posvetovati z zdravnikom.
540919 5576

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar Beta Glukan-Imuno Kompleks je inovativno prehransko dopolilo, ki združuje kombinacijo beta glukanov ter vitamina D in C. Prehransko dopolnilo tako v eni kapsuli vsebuje kar 7 naravnih sestavin, ki spodbujajo organizem ter delujejo intenzivno sinergistično.

Sestavine Solgar Beta Glukan-Imuno Kompleksa

Beta glukan 1,3/1,6 - so snovi, ki jih pridobivamo iz kvasovk tipa Saccharomyces cerevisiae s pomočjo industrijskih postopkov

vitamin C - poznan kot dober antioksidant, več si lahko o njem preberete na gornji povezavi.

vitamin D

ekstrakt črnega bezga, ki je oplemeniten z vsebnostjo vitamina C, poleg tega pomembnega antioksidanta vsebuje tudi številne druge vitamine, ki jih človeški organizem potrebuje.

Cink - cink pripomore k delovanju imeunskega sistema ter se ponavadi dodaja vsem pripravkom v kombinaciji z različnimi vrstami glukanov.
Izdelek ne vsebuje soli, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom, konzervansov, barvil in sladil.

Izdelek je primeren za vegetarijance.

Uporaba Solgar Beta Glukan-Imuno kompleksa

Zaužijte po eno kapsulo na dan, najbolje je, da jo zaužijete med samim obrokom. Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula in je ne presežite.

Posebna opozorila:

Nosečnice, doječe matere in ljudje, ki jemljejo zdravila ali imajo posebne zdravstvene težave naj se pred uporabo tega izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Izdelek Solgar Beta Glukan-Imuno Kompleks je izdelan v ZDA.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Bela mrtva kopriva, pivka Lamium album
Zaradi velike vsebnosti sluzi in čreslovin je poparek (2 žlički cvetov na skodelico, počakati 10 minut) priljubljen zdravilni pripravek proti želodčnim in črevesnim motnjam in vnetjem zgornjih dihalnih poti, zunanje pa za zdravljenje manjših kožnih poškodb. Ljudsko zdravilstvo ga priporoča tudi pri menstruacijskih motnjah. Homeopatsko uporabljajo belo mrtvo koprivo proti nespečnosti.

Iz mladih listov in poganjkov, ki jih nabirajo približno do sredine maja,
pripravljajo ponekod okusne solate ali zelenjavne jedi. Marsikje  uživajo tudi kuhane korenine, po navadi skupaj s korenjem ali koreninami črnega korena. listi in cvetovi.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja