Solgar Diabetes formula: cimet in alfalipojska kislina, 60 tablet

<p>Solgar Diabetes formula: cimet in alfalipojska kislina je pripravljena predvsem iz skorje cimetovca (ta izvira predvsem iz področja Kitajske), dodana pa mu je &scaron;e alfa -lipojska kislina.</p>

Solgar Diabetes formula: cimet in alfalipojska kislina je pripravljena predvsem iz skorje cimetovca (ta izvira predvsem iz področja Kitajske), dodana pa mu je še alfa -lipojska kislina.

350257 13993

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar Diabetes formula: cimet in alfalipojska kislina je pripravljena predvsem iz skorje cimetovca (ta izvira predvsem iz področja Kitajske), dodana pa mu je še alfa -lipojska kislina.

Več energije organizem potrebuje pri fizičnih naporih, športu in rekreaciji, zato je uporaba kvalitetnih prehranskih dopolnil izrednega pomena.

NAČIN UPORABE

Jemlje se 1-3 tablete na dan med obrokom ali po priporočilu zdravnika.

PRIMERNO ZA VEGANE

BREZ SLADKORJA, SOLlIN ŠKROBA

Izdelek ne vsebuje kvasa, pšenice, soje, niti sestavin iz mleka ter je formuliran brez uporabe umetnih konzervansov, arom ali barvil.

PAKIRANJE

Steklenička s 60 tabletami

AKTIVNE SESTAVINE

- Ekstrakt cirnetove skorje (Cinnamomum cassia): 350 mg - v eni tableti
- Alfalipojska kislina: 150 mg - v eni tableti

OSTALE SESTAVINE

rnikrokrisraliniena celuloza, karboksimetil celuloza, emulgator: magnezijev stearat rastlinskega izvora, silicijev dioksid, hidroksipropilmetil celuloza, rastlinski glicerol

OPOZORILO

Nosečnice in doječe matere se morajo posvetovati z zdravnikom pred uporabo tega izdelka. Priporoča se, da se pred jemanjem kateregakoli prehranskega dopolnila posvetujete s svojim zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Iskanje odgovora na vprašanje Zakaj?
Zdravila. Določena zdravila (na primer zdravila za zmanjšanje imunske reakcije po presaditvi organa) lahko oslabijo imunski sistem, s tem pa tumor neovirano raste. Tudi cistostatiki, ki se jih uporablja za zdravljenje raka, lahko delno spodbujajo razvoj raka, čeprav se redko zgodi, da bi bolniki po kemoterapiji zboleli za rakom - približno 17 odstotkov v obdobju petih do desetih let, ki sledijo. Ko odtehtate koristi in slabosti, je kemoterapija v večini primerov še vedno priporočljiva.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja