Solgar magnezij + B6 vitamin, 100 tablet

Solgar magnezij + B6 vitamin tablete je izredna kombinacija sestavin prehranskega dopolnila, ki spodbuja energičnost organizma in izboljša delovanje živcev in živčnega sistema organizma. Solgar magnezij + B6 vitamin tablete je izredna kombinacija sestavin prehranskega dopolnila, ki spodbuja energičnost organizma in izboljša delovanje živcev in živčnega sistema organizma.
926949 27525

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar magnezij + B6 vitamin tablete je izredna kombinacija sestavin prehranskega dopolnila, ki spodbuja energičnost organizma in izboljša delovanje živcev in živčnega sistema organizma.

Magnezij je izredno pomemben element v organizmu, saj pomaga uravnavati prenos kalcija in absorpcijo. S stimuliranjem izločanja kalcitonina pomaga pri nalaganju kalcija v kost in spodbuja optimalno mineralizacijo kosti.

Skupaj z ATP magnezij podpira sproščanje energije iz celic. Prav tako spodbuja delovanje živcev in mišic. Ta formulacija ponuja kombinacijo vitamina B6, ki podpira energijsko presnovo na celični ravni in ohranja zdravje živčnega sistema v telesu.

Sestavine prehranskega dopolnila

3 tablete vsebujejo:

25 mg B6 vitamina v obliki piridoksina

400 mg magnezija v obliki magnezijevega klorida

Odmerek B6 vitamina zadostno zadosti vsem potrebam po tem pomembnem vitaminu. RDA vrednost znaša 1250 %.

Odmerek 400 mg magnezija pripomore k zadostitvi 107 % dnevnih potreb.

Druge sestavine:

mikrokristalinična celuloza, rastlinska celuloza, silicijev dioksid, rastlinski magnezijev stearat, rastlinski glicerin, titanov dioksid barva.

Sestavine, ki niso del prehranskega dopolnila:

gluten, pšenica, mlečni izdelki, soja, kvas, sladkor, natrij, umetna aroma, sladilo in konzervansi.

Kako uporabiti prehransko dopolnilo?

Kot prehransko dopolnilo za odrasle: jemljete tri (3) tablete na dan, po možnosti z obrokom ali po navodilih zdravstvenega delavca. Tableto odmerite s koarcem vode.

Posebna opozorila ob uporabi dopolnila

Če ste noseči, dojite, jemljete katerokoli zdravilo ali imate kakšno zdravstveno stanje, se posvetujte s svojim zdravnikom, preden vzamete katerokoli prehransko dopolnilo. Če se pojavi kakršen koli neželen učinek, prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.

Hraniti izven dosega otrok. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ne uporabljajte, če je tesnjenje zunanje steklenice manjkajoče ali poškodovano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov