Solime črni ribez - koncentrat, 200 mL

Solime črni ribez - koncentrat je inovativen tekoči ekstrakt, pripravljen kot vodni izvleček listov navadnega črnega ribeza, ki je oddatno oplemeniten še z listi trpotca, smilja, breze, ognjiča ter s semeni citrusov. Solime črni ribez - koncentrat je inovativen tekoči ekstrakt, pripravljen kot vodni izvleček listov navadnega črnega ribeza, ki je oddatno oplemeniten še z listi trpotca, smilja, breze, ognjiča ter s semeni citrusov.
21870 21870

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solime črni ribez - koncentrat  je inovativen tekoči ekstrakt, pripravljen kot vodni izvleček listov navadnega črnega ribeza, ki je oddatno oplemeniten še z listi trpotca, smilja, breze, ognjiča ter s semeni citrusov.

Sestavine delujejo med sabo sinergistično in imajo na organizem pozitiven vpliv. 

Sestavine prehranskega dopolnila Solime črni ribez

Koncentrati vodnih izvlečkov: črni ribez, list (Ribes nigrum) 26 %, sladki koren (Glycyrrhiza glabra), jetičnik, zel (Veronica officinalis), veliki trpotec, list (Plantago major), peščeni smilj, vrtni ognjič, cvet (Calendula officinalis), izvleček semen citrusov (Citrus grandis, Citrus aurantium var. dulcis, Citrus nobilis), cvet (Helichrysum arenarium), velika kopriva, list (Urtica dioica), breza, list (Betula alba)

Prehransko dopollnilo pa vsebuje še: konzervans ali kalijev sorbat ter sladilo sukraloza. 

Opozorila ob jemanju dopolnila

Izdelku naj se izogibajo predvsem osebe, ki trpijo zaradi povišanega krvnega tlaka. 

Uporaba izdelka Solime črni ribez 

Tekočino pred samo uporabo dodobra pretresite in odmerite po 1 žličko koncentrata, ki ga razredčite v topli vodi, nakar tako pripravljeno tekočino popijte po požirkih. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja