Solime Propolsol zeliščni bonboni, 45 g

<p>Solime Propolsol zeli&scaron;čni bonboni so bonboni, namenjeni za prehlad in v času bolečega in razbolelega grla. Je povsem naraven način inovativne samopomoči.</p>

Solime Propolsol zeliščni bonboni so bonboni, namenjeni za prehlad in v času bolečega in razbolelega grla. Je povsem naraven način inovativne samopomoči.

929620 2136

Ocene in mnenja

Opis

Solime Propolsol zeliščni bonboni so bonboni, namenjeni za prehlad in v času bolečega in razbolelega grla. Je povsem naraven način inovativne samopomoči.

Kdaj je smiselno uporabljati propolis bonbone?

  • v času bolečega grla
  • v primeru neprijetnih občutkov v žrelu in požiralniku
  • v primeru bolečin v žrelu in grlu
  • v preventivi kašlja
  • pri neprijetnem zadahu
  • pri težavah s sluzjo dihalnega trakta

Zeliščni bomboni so obogateni s propolisom, vsebujejo pa tudi ekstrakt golostebelnega korena ali livkiricije. Saponini, ki jih likviricija vsebuje pripomorejo predvsem k mehčanju sluzi in posledično k lajšanju njenega odstranjevanja iz področja dihalnega trakta.(On hold Botanicals)

Sestavine bonbonov Solime

Poprova meta - je sestavina, obogatena z mentolovim izvlečkom, lajša neprijetnosti in bolečine v krlu in prijetno hladi. Izdelek podpira imunski sistem in deluje lajšalno. (On hold Botanicals)

Evkaliptus - deluje zelo podobno kot kot mentol, njegova učinkovina pa je cineol. Cineol je pogosta sestavina predvsem nekaterih zdravil, saj pripomore k lajšanju morebitnega raženja in pomirja tudi druge simptome, ki se lahko pojavljajo v respiratornem traktu. (On hold Botanicals)

Planinski bor - v ljudskm izročilu se planiski bor uporablja predvsem kot ekstrakt borovih iglic, uporablja pa se tudi borova smola, mladi poganki rastlin ipd. Borovi poganki so obogateni s številnimi komponentami - predvsem vitaminom C.

Vrtni janež - janež se daje predvsem v čaj, z naenom lajšanja morebitnih prebavnih motenj ipd. (On hold Botanicals)

Sestava Solime bonbonov

Sladkor, glukozni sirup, vodni ekstrakt propolisa, prečišščen; eterična olja: sladki koren, poprova meta, evkaliptus, planinski bor, vrtni janež; aroma; guma arabica.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Za in proti cepljenje

Samo zdravi na cepljenje
Škodljive posledice cepljenja danes navadno nastanejo le, če se zanemari kontraindikacije. Večinoma gre pri tem za nastajajoče infekte z blagimi simptomi, ki se jih niti ne opazi. Načelno naj bi se cepili le zdravi ljudje brez infektov, razen če vzroki za nasprotno niso neovrgljivi. Da se ugotovi zdravje človeka z infekti, mora zdravnik izvesti skrbno anamnezo in se pozanimati o boleznih, ki jih je bolnik že prebolel, po motnjah odpornosti in prenašanju prejšnjih cepiv. Cepljenje se odsvetuje v primerih:

• akutnih bolnikov;

• bolnikov z napredujočim boleznimi na centralnem živčnem sistemu;

• bolnikov z imunskimi pomanjkljivostmi (zlasti v primerih, ko morajo uporabljati živo vakcino).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov