Solime Protego gel proti komarjem, 100 mL

Solime Protego gel proti komarjem je inovativni povsem naravni gel, ki ne vsebuje alkohola ali konzervansov, ki bi delovali alergeno. Tako je prav zaradi odsotnosti alergenih konzervansov izdelek primeren tako za otroke kot tudi za vse tiste osebe, ki so bolj občutljive. Solime Protego gel proti komarjem je inovativni povsem naravni gel, ki ne vsebuje alkohola ali konzervansov, ki bi delovali alergeno. Tako je prav zaradi odsotnosti alergenih konzervansov izdelek primeren tako za otroke kot tudi za vse tiste osebe, ki so bolj občutljive.
449474 25674

Ocene in mnenja

Opis

Solime Protego gel proti komarjem je inovativni povsem naravni gel, ki ne vsebuje alkohola ali konzervansov, ki bi delovali alergeno. Tako je prav zaradi odsotnosti alergenih konzervansov izdelek primeren tako za otroke kot tudi za vse tiste osebe, ki so bolj občutljive.

Ker gel ne vsebuje alkoholov je kot tak izredno primeren za nego kože, ob enem pa kože ne izsuši in ne deluje neprijetno.

Pozor: izdelek naj ne pride v stik s katero koli sluznico. V primeru, da vseeno pride do stika je nujno čim hitreje izprati z večjo količino tople vode.

Izdelek naj ne bo na voljo v bližini otrok, shranite ga na otrroku nedosegljivem mestu.

Izdelka ne pršite v bližini okrog oči in ustnic.

Prednosti in karakteristike gela

  • primeren je za lokalno uporabo
  • povsem fiziološki pH kože
  • naravna zaščita
  • ne vsebue ačkohola in konzervansov
  • zaščiti pred nadležnimi komarji

Navodila za uporabo Solime Protego gela

Izdelek enakomerno nanesite na površino predvsem na izpostavljene kožne predele telesa. Gel nanesite po potrebi v enakomernih intervalih, namažite še nekajkrat, da obnovite nanos, v kolikor je to potrebno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov