Solime Remargin Colostrum gastro, 45 tablet

Solime Remargin Colostrum gastro je inovativmo prehransko dopolnilo v obliki kapsul, sestavljen iz sabljastega triplata, semen navadnega trpotca, kumine, kolostruma in ognjiča. Solime Remargin Colostrum gastro je inovativmo prehransko dopolnilo v obliki kapsul, sestavljen iz sabljastega triplata, semen navadnega trpotca, kumine, kolostruma in ognjiča.
961 961

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PREBAVNI SISTEM

Solime Remargin Colostrum gastro je inovativmo prehransko dopolnilo v obliki kapsul, sestavljen iz sabljastega triplata, semen navadnega trpotca, kumine, kolostruma in ognjiča. 

Inovativno prehransko dopolnilo ter njegove prednosti

  • Brez konzervansov,
  • brez barvil in sintetičnih arom
  • Z naravnim sladilom.

Sestavine prehranskega dopolnila

Sabljasti triplat (Trigonella foenum graecum L.) seme v prahu, kumina (Carum carvi L.) seme v prahu, angelika, naravne arome, navadni rman (Achillea millefolium L.) cvet v prahu, suhi ekstrakt kolostruma, vrtni ognjič (Calendula officinalis L.) cvet v prahu, psilium (Plantago psyllium L.) seme v prahu,

sladilo: stevija, 

sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat.

Navodilo za uporabo Solime Remargin Colostrum gastro

Odmerite po 3 do maksimalno 6 tablet, ki jih je mogoče tudi vmešati v prehrano, le prežvečiti ali celo pred zaužitjem raztopiti v tekočini. 

Prehranski dodatek tako zaužijte takoj po samem obroku

Opozorila
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek ni primeren za otroke. 

Poreklo in predelava

Država izvora surovin zavisi od izdelka do izdelka Solime: inovativno raziskovanje in nakup kakovostnih avtohtonih vrst je ena izmed prednosti znamke Solime. Predelava poteka vedno in samo v Italiji, v laboratorijih Solimè, z garancijo o skladnosti z visokimi standardi kakovosti, ki jih ponujajo vsi Solime izdelki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tesnoba

Koga lahko prizadene?
Posledice. Pri vsakem napadu tesnobe se v telesu sprošča stresni hormon kortizol. Če strah postane življenjski spremljevalec, trajna obremenitev s hormoni pripelje do telesnih simptomov: napetosti mišic, zvišan krvni tlak, motnje spanca, trpita pa tudi družinsko in ljubezensko življenje.

Pri dolgotrajni, nezdravljeni tesnobi se pogosto pojavijo sekundarne bolezni, kot so depresije, alkoholizem in uživanje mamil. Kronični stres ovira in slabi imunski sistem, ki predvsem med spanjem izvaja »popravila« v organizmu. To pa zvišuje tveganje za nastanek bolezni.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov