Solime Remedy Echinacea, 60 kapsul

Solime Remedy Echinacea je inovativno prehransko dopolnilo - IMUNSKI SISTEM. Solime Remedy Echinacea je inovativno prehransko dopolnilo - IMUNSKI SISTEM.
350893 9725

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solime Remedy Echinacea je inovativno prehransko dopolnilo - IMUNSKI SISTEM.

Izdelek je sestavljen iz 60 kapsul po 400 mg - sestavljajo ga inovativne ter raznovrstne snovi, kot denimo: alfa alfa, C vitmain, Echinacea, ki deluje sinergistično na imunski sistem ter vzpodbujajo številne dejanvike. 

C vitamin - je pomembna sestavina številnih reakcijskih pretvorb, pomemben je za vzdrževanje odpornost, izboljšanje videza kože, saj vpliva na rast nekaterih vezivnih tkiv, pomeben je za rast in vzdrževanje kvalitete žil, hrustanca ipd. 

Železo - ima številne zelo pomembne lastnosti v samem organizmu, med drugim je sestavni del hema v eritrocitih, saj pripomore k prenašanju kisika, ki je nujno potreben za  celično dihanje. 

Sestavine Echinacea kapsul Solime

(Echinacea angustifolia DC :) koreninski prah, Alfa Alfa (Medicago sativa L.) cvetoči zračni deli v prahu, L-askorbinska kislina (vitamin C), železov glukonat; (za kapsulo) Želatina.

Način uporabe prehranskega dopolnila

Odmerite 2 - 6 kapsul na dan, zaužiti jih je potrebno z vodo ali pijačo, po možnosti pred obroki. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od 3 let.

Poreklo in predelava

Država izvora surovine se razlikuje glede na izdelek: strastno raziskovanje in nakup kakovostnih avtohtonih vrst je ena Solime prednosti.
Predelava poteka vedno in samo v Italiji, v laboratorijih Solimè, z garancijo o skladnosti z visokimi standardi kakovosti, ki jih ponujajo vsi naši izdelki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov