Solime Silicium Flex gel, 100 mL

Solime Silicium Flex gel je inovativno blažilni gel, namenjen za vse, ki se veliko udejstvujejo v đportu, veliko razgibavajo svoje mišice. Solime Silicium Flex gel je inovativno blažilni gel, namenjen za vse, ki se veliko udejstvujejo v đportu, veliko razgibavajo svoje mišice.
448591 25346

Ocene in mnenja

Opis

Solime Silicium Flex gel je inovativno blažilni gel, namenjen za vse, ki se veliko udejstvujejo v đportu, veliko razgibavajo svoje mišice.

Kdaj uporabiti Solime Silicium Flex gel?

  • v primeru prekomernega fizičnega napora
  • v primeru morebitne mišične utrujenosti
  • v primeru intenzivne mišične aktivnosti

Solime Silicium Flex gel formula je dopolnilna kozmetična nega, primerna predvsem za negovanje področja sklepov in vezivnih tkiv. Sestavine regenerativnega gela za mišice in veziva vsebujejo številne sinergistično delujoče sestavine, med drugim tudi ekstrakt navadne njivske preslice, ob enem pa je get tudi odličen vir navadnega organskega silicija, ki se vgrajuje v sklepno tkivo.

Prosotna so tudi eterična olja, ki prav tako delujejo regenerativno in in opralvjajo učinkovito ogrevalno funkcijo. Njihov učinek je predvsem normalizacija lokalnih napetosti.

Uporaba Solime regenerativnega gela

Gel nanesite do 2 krat dnevno, nanesite ga predvsem na prizadete predele.

Smiselno je namazati na predele ramen, prstnega koša, nog, rok in drugih predelov, kjer čutite posledice prekomerne mišične aktivnosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov