Solime Silicium Flex RKO koncentrat, 250 mL

Solime Silicium Flex RKO koncentrat je inovativna blažilna formulacija, ki je obogatena z naravnim ekstraktom hudičevega kremplja ter koprive, ob enem pa je formulacija obogatena tudi z visoko vsebnostjo organskega silicija. Solime Silicium Flex RKO koncentrat je inovativna blažilna formulacija, ki je obogatena z naravnim ekstraktom hudičevega kremplja ter koprive, ob enem pa je formulacija obogatena tudi z visoko vsebnostjo organskega silicija.
25386 25386

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solime Silicium Flex RKO koncentrat je inovativna blažilna formulacija, ki je obogatena z naravnim ekstraktom hudičevega kremplja ter koprive, ob enem pa je formulacija obogatena tudi z visoko vsebnostjo organskega silicija, ki izboljša samo integriteto sklepnega hrustanca ter kosti.

Kdaj uporabiti Solime Silicium Flex RKO gel?

  • v primeru prekomernega fizičnega napora
  • v primeru morebitne mišične utrujenosti
  • v primeru intenzivne mišične aktivnosti

Solime Silicium Flex RKO formula je dopolnilna prehranska formulacija, primerna predvsem za tretiranje področja sklepov in vezivnih tkiv. Sestavine koncntrata za nutricistično nego za mišice in veziva vsebujejo številne sinergistično delujoče sestavine, med drugim tudi ekstrakt navadne hudičevega krempeljca, ob enem pa je ekstrakt tudi odličen vir navadnega organskega silicija, ki se vgrajuje v sklepno tkivo.

Ekstrakt važjega kremplja je izredno kvaliteten, deluje pa sinergistično s prisotnim kurkuminom, ki je pridobljen iz kvalitetnega prahu kurkume.

Prisoten je še ekstrakt ribeza, koprive, navadnega rmana, vrtnega ognjiča ter eteričnega olja limone.

Uporaba Solime regenerativnega koncentrata

Priporočamo odmerjanje 20 mL Solime koncentrata, ki ga razredčite v 500 mL nesladkanega čaja ali vode. Tako pripralvjen napitek si lahko pripravite do 2 krat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov