Solling Naturkosmetik Sensitiv ekološko rastlinsko milo kokos, 100 g

Ekološko milo kokos sensitiv je odlično za negovanje občutljive in razdražene kože, saj je brez dodanih eteričnih olj in dišav. Ekološko milo kokos sensitiv je odlično za negovanje občutljive in razdražene kože, saj je brez dodanih eteričnih olj in dišav.
20181 20181

Ocene in mnenja

Opis

Ekološko milo kokos sensitiv je odlično za negovanje občutljive in razdražene kože, saj je brez dodanih eteričnih olj in dišav.

Prednosti in lastnosti ekološkega rastlinskega mila

  • primerno za občutljivo in razdraženo kožo
  • izključno naravne sestavine
  • hladno mešano
  • ne vsebuje dišav, barvil in konzervansov
  • certifikat NATRUE organic cosmetics
  • primerno za vegane
  • ni testirano na živalih

Delovanje mila kokos sensitiv

Tradicionalno hladno mešanje mila, zanesljivo ohranja vse učinkovite sestavine kokosovega olja. Popolnoma čisto naravno milo, brez dodanih sintetičnih dišav, barvil ali konzervansov. Odlično nego kože zagotavlja bogato kokosovo olje. V ekološkem milu je uporabljeno deviško kokosovo olje, ki vsebuje več kot 60% maščobnih kislin srednje verige in ga sestavlja kar 50g lavrinske kisline na 100 g olja.

Milu niso dodana eterična olja ali dišave in je izredno primerno za čiščenje in negovanje razdražene ter občutljive kože.

Ekološko milo pusti na koži zelo prijeten občutek. Prisoten glicerin na koži uravnava vlažnost in jo dodatno ščiti pred pretirano izsušitvijo. Vaša razdražena in občutljiva koža bo hkrati prijetno očiščena in negovana. Dodatna prednost tega ekološkega mila sensitiv je pH vrednost kokosovega mila, ki se giblje med 9 in 10, in je torej rahlo alkalno.

Ob hladnem mešanju mil, se obdržijo vsi pozitivni in blagodejni učinki sestavin, tako deviškega kokosovega olja kot tudi esence melise. Ekološko milo je prijetno in učinkovito pri čiščenju in negovanju kože. Izdatna bogata pena polna učinkov kokosovega olja bo vaše roke ali telo prijetno in nežno negovala.

Uporaba ekološkega mila

Solling Naturkosmetik naravno milo sensitiv je odlično za vsakodnevno umivanje rok, tudi večkrat na dan. Ob umivanju vaša koža ne bo dodatno razdražena. Uporabite ga lahko tudi pri prhanju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ölmühle Solling Ölmühle Solling
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov