Somatoline Cosmetic gladilni piling, 600 mL

Somatoline Cosmetic gladilni piling je kozmetični piling pripomoček za zagotavljanje obnovljene ter gladke in vsakodnevno privlačne kože vašega telesa. Somatoline Cosmetic gladilni piling je kozmetični piling pripomoček za zagotavljanje obnovljene ter gladke in vsakodnevno privlačne kože vašega telesa.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
472239 22860

Ocene in mnenja

Opis

Somatoline Cosmetic gladilni piling je kozmetični piling pripomoček za zagotavljanje obnovljene ter gladke in vsakodnevno privlačne kože vašega telesa. Odmiranje kožnih celic je namreč vsakodnevni proces, mikro dermalna abrazija z gladilnim pilingom Somatoline pa ohranja kožo v optimalni kondiciji.

Somatoline tretma zagotavlja koži ob vsakodnevnem nanosu Somatoline piling tretmaja gladko ter navlaženo kožo, ki je zaradi odstranjenih odmrlih celic ponovno sposobna sprejemati vse učinkovine, ki jih nanašamo z morebiti drugimi Somatoline tretmaji!

Somatoline Cosmetic gladilni piling vsebuje številne sestavine, med drugim tudi zelo pomemben kompleks Bio-scrub, ki deluje na bazi morskih soli ter ima trojno delovanje.

Somatoline Cosmetic Gladilni Piling tako

kožo obnavlja, odstrani odmrle celice (te ovirajo prehod učinkovin skozi kožno bariero) ter vpijanje ostalih Somatoline Cosmetic tretmajev.

- Somatoline Cosmetic Gladilni Piling vsebuje BioScrub-complex, naravni aktivni kompleks na bazi morskih soli z delci različnih velikosti in jojobinim oljem in ima trojno delovanje:

- izboljša dihanje kože, v svoji koži se boste počutili prenovljeno ter osvobojeno

- poveča vnos vlage v kožo ter globlje predele je zopet omogočen, piling je predpogoj za boljšo penetracijo kozmetičnih preparatov,

- povzroča občutek mikromasaže, ob naši aktivnosti (krožnemu masiranju) omogočamo drenažni učinek, ki nudi posledično izboljšan izgled celulitno pomarančne kože.

Uporaba Somatoline Cosmetic pilinga

- Somatoline piling uporabljajte med tuširanjem tako, da ga nanesete na omočeno kožo ter proizvod aktivno vmasirate s krožnimi gibi. Nato piling dobro sperite s površine kože.

- hidromasažna uporaba: izdelek vmasirajte na željene predele nato pa se potopite v kopel tople vode.

- način po turško: izdelek dobro vmasirajte v kožo in se potopite v turško kopel oziroma pojdite v savno. V tem primeru so kožne pore permeabilnejše in prehod zdravilnih učinkovin je olajšan.

Pogostost uporabe Somatoline Cosmetic pilinga

Somatoline tretma lahko uporabite do dva krat tedensko - Somatoline scrub uporabljajte redno teden za tednom za zagotovljen učinek.
Somatoline Cosmetic Gladilni Piling lahko uporabljate kot samostojni kozmetični tretma, uporabljen v kombinaciji z Somatoline Cosmetic tretmaji za preoblikovanje postave predstavlja popoln tretma za preoblikovanje postave.

Klinična študija učinkovitosti Somatoline Cosmetic pilinga

Študija učinkovitosti Somatoline pilinga je bila izvedena na 26 ženskah s suho, grobo in izčrpano kožo.

Izsedki študije so nakazali na precejšnje izboljšanje same strukturiranosti kožnih celic, gladkost kože se je izboljšala ter vlaga v koži se je optimirala.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Somatoline Somatoline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja