Sonicare Intercare, 2 nastavka + 2 zaščitna pokrovčka

Nastavek InterCare za električne zobne ščetke Philips Sonicare ima različno dolge snope ščetin – za čiščenje dlesni. Nastavek InterCare za električne zobne ščetke Philips Sonicare ima različno dolge snope ščetin – za čiščenje dlesni.
4943 4943

Ocene in mnenja

4.0 od 5 glede na 1 ocen
Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
petra **** 28. 08. 2012 02:00
čudovit izdelek Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Sonicare Intercare set nastavkoj je na voljo v sledečem pakiranju:

2 nastavka Sonicare

2 pokrovčka, za namene vzdrževanja higiene. 

 

Lastnost nastavka InterCare za električne zobne ščetke Philips Sonicare je predvsem ta, da ima nastavek različno dolge snope ščetin, kar posledično omogoča tudi sočasno čiščenje dlesni. Zmanjšuje krvavitev dlesni, saj z daljšimi ščetinami bolje očisti prostore med zobmi in lažje doseže težje dostopna mesta v ustih.

Daljše svetlo zelene ščetine očistijo zobne obloge, ki so se nabrale globoko med zobmi in na težje dostopnih mestih v ustih, temno zelene ščetine očistijo obloge, nabrane ob robu dlesni, bele ščetine pa očistijo madeže na površini zob, za bolj bele zobe.

Z uporabo se nastavek zmehča in postopno obrabi. Modre ščetine z obrabljenostjo zbledijo do bele barve in označujejo, da je treba zamenjati nastavek. Za optimalne rezultate se nastavki menjajo vsake tri mesece.

Primeren za naslednje modele električnih zobnih ščetk Sonicare: FlexCare Platinum, DiamondClean, FlexCare+, FlexCare in HealthyWhite.

Uporaba Sonicare Intercare nastavkov

Nastavek se pritrdi na držalo ščetke s preprostim "klik" sistemom.

Profil nastavka se naravno prilega zobem in omogoča čiščenje težko dostopnih mest. S sonično tehnologijo se moč iz ročaja prenese do konice nastavka, tako se ščetine med čiščenjem premikajo gor - dol.

Za enostavno vzdrževanje in čiščenje se nastavek sname z nastavka, opere z vodo in namesti nazaj na ščetko.

Pakiranje: 2 nastavka Sonicare InterCare in 2 zaščitna pokrovčka

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Domača lekarna

Janež, vrtni
Praktična zdravilna uporaba:
Čajna žlička droge (tehta približno 3,5 grama) - se prelije s poldrugim decilitrom vrele vode, pokrito pusti stati 10 do 15 minut in precedi. Za razredčenje in izkašljevanje goste sapnične sluzi naj se po požirkih popije skodel ica toplega svežega napitka zjutraj, lahko tudi še zvečer pred spanjem; ob želodčno-črevesnih težavah pa velika žlica večkrat na dan. Dojenčkom in majhnim otrokom se lahko da žličko napitka po potrebi v otroško stekleničko.

Opozorilo: Janežovo olje naj se ne bi rabilo na vneti in alergični koži, poleg tega sestavina bergapten lahko povzroči alergično reakcijo na osvetljeni koži pri preobčutljivih posameznikih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Philips Philips
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov