Sonnentor čaji - novost na slovenskem trgu!

petek, 16 december 2011

Za vsako bolezen rož’ca raste!

Vedenje o zdravilni moči narave je staro toliko kot človeštvo. Od nekdaj so učenjaki, zdravilci in zdravniki, kot n.pr. Plinij Starejši, Hildegarda Bingenska, Paracelzij, Kneipp, ali pa »zeliščarski župnik« Weidinger, zapisovali in razširjali vedenje o blagodejnosti učinkov določenih rastlin. Vsi skupaj so si prizadevali lajšati trpljenje in krepiti dobro počutje ljudi. Tudi v številnih družinah predajajo znanje o »domačih zdravilih« iz roda v rod. V Waldviertlu, kjer sem doma, je ta tradicija zelo živa. Prastaro vedenje o zdravilni moči zelišč negujemo prav tako skrbno kot rastline same. Na naslednjih straneh bi Vam rad prikazal, katere zeliščne kombinacije lahko s svojimi učinkovinami in prikritimi močmi blažijo Vaše težave, izboljšajo Vaše počutje. 

Vaš Johannes Gutmann

O čem govori Johannes Gutmann? Se vam svita? - ali želite preizkusiti ta zelišča - če je tako preizkusite zelišča in čaje Sonnentor.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.