Sophie La Girafe Baby Care nega za otroka, 1 set

<strong>Sophie La Girafe začetni predstavitveni komplet je kakor nalašč za spoznavanje te kvalitetne otroške kozmetične linije. Spoznajte kozmetiko Sophie ter sami ugotovite, zakaj jo uporabljajo mamice širom po svetu.<br></strong> Sophie La Girafe začetni predstavitveni komplet je kakor nalašč za spoznavanje te kvalitetne otroške kozmetične linije. Spoznajte kozmetiko Sophie ter sami ugotovite, zakaj jo uporabljajo mamice širom po svetu.
948195 27640

Ocene in mnenja

Opis

Sophie La Girafe Baby Care nega v obliki darilnega kompleta predstavlja set vrhunskih kozmetično negovalnih izdelkov za nego dojenčka ter otrok. Kozmetika Sophie je priljubljena linija, saj jo pozna po izredni kakovosti vedno več mamic, vedno več otrok pa uživa v razvajanju z njenimi kozmetičnimi proizvodi.

Kozmetični izdelki Sophie La Girafe Baby Care nega vsebuje izdelke, ki so kar 99,99 % naravnega izvora, sestavine so skrbno izbrane, njihova kvaliteta pa je skrbno nadzorovana. 

Kozmetični izdelki Sophie La Girafe v setu

Set vsebuje 3 visoko kakovostne izdelke za negovanje:
- krema za nego obraza, 50 mL
- losjon za negovanje telesa, 150 mL
- šampon a lase in telo, 200 mL

Razkošno darilo Sophie je kakor nalašč za prelepo samostojno darilo otroku. Kozmetični set je že pripravljeno darilo, zato je tudi ta lahko prelep dar vsem tistim mladim družinicam, ki imajo manjše otroke in želijo uživati v negi otroka.

Občutljiva koža otroka je z izdelki Sophie učinkovito pomirjena, okrepljen je otroški duh, otrok pa je pripravljen za dobro voljo ter raziskovanje. Izdelki Sophie spodbujajo in podpirajo kožne funkcije.

Prednosti izdelkov Sophie kit-a

- izdelki so visoko kakovostni ter certificirani
- skrbno izbrane sestavine
- negovalna ter zaščitna funkcija izdelkov
- globinsko vlaženje
- vzdrževanje higiene
- dobro počutje in razvajanje otroka

Sophie kozmetika je certificirana z ECOCERT certifikatom, kar pomeni, da ustreza strogim kozmetičnim merilom za pridobitev tega kozmetičnega certifikata. Izdelki morajo biti naravni, prijazni okolju in človeku ter najpomembneje neškodljivi v dermatološkem pogledu.

Proizvod je organski, kadar vsebuje vsaj 10 % organskih sestavin, vsekakor pa izdelki Sophie vsebujejo precej večji procent naravnih sestavin (skoraj 100 %) kar daleč preseže zahteve po vsebnosti organskih komponent.

Sestavine Sophie La Girafe Baby Care seta

Beli čaj - organskega porekla
Deluje na kožo zaščitno - predvsem zaščitno pred zunanjimi vplivi iz okolja. Beli čaj vsebuje tako imenovane polifenolne molekularne spojine, ki pripomorejo k zaščiti organizma ter predvsem celic pred oksidativnim strsom in delovanjem radikalov. Polifenoli imajo zaščitno vlogo, saj ohranjajo ter pripomorejo k delovanju kože ter njene funkcije.

Ekstrakt sivke ter sivkina vodica
Pomiri ter regenerira ter poživi kožo, ji daje prijetno aromo ter deluje zaviralno na razvoj nekateri mikroorganizmov na površini kože obraza. Sivkina vodica navlaži kožo, deluje pomirjajoče ter ima izredno bogat vonj.

Ekstrakt nordijske borovnice
Ekstrakt nordijske borovnice je obogaten s številnimi vitaminskimi komponentami ter hranilnimi snovmi. Vse naštete snovi imajo dokazane koristi za kožo, ki jo poživijo ter nahranijo. Koža je okrepljena, oreobčutljiva koža pa pomirjena.

Kvalitetna organska olja
Predvsem sončnično ter organsko oljčno deviško olje je primerno za negovanje občutljive otroške kože. Poleg omenjenih olj, ki jih vsebuje Sophie La Girafe otroški losjon pa je dodatek olje mareličnih koščic ter jojobino olje pika na i. Olja delujejo negovalno, koža pa je oplemenitena z maščobnimi kislinami, ki jih koža morebiti potrebuje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sophie La Girafe Sophie La Girafe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede