Sophie La Girafe Baby Spa nega za otroka, 1 set

<strong>Sophie La Girafe Baby Spa komplet je set vrhunske ter kvalitetne otroške kozmetične linije. Spoznajte kozmetiko Sophie ter sami ugotovite, zakaj jo uporabljajo mamice širom po svetu.<br></strong> Sophie La Girafe Baby Spa komplet je set vrhunske ter kvalitetne otroške kozmetične linije. Spoznajte kozmetiko Sophie ter sami ugotovite, zakaj jo uporabljajo mamice širom po svetu.
943436 27641
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Sophie La Girafe Baby Spa nega v obliki darilnega kompleta predstavlja set vrhunskih kozmetično negovalnih izdelkov za nego dojenčka ter otrok. Kozmetika Sophie je priljubljena linija, saj jo pozna po izredni kakovosti vedno več mamic, vedno več otrok pa uživa v razvajanju z njenimi kozmetičnimi proizvodi.

Kozmetični izdelki Sophie La Girafe Baby Spa nega vsebuje izdelke, ki so kar 99,99 % naravnega izvora, sestavine so skrbno izbrane, njihova kvaliteta pa je skrbno nadzorovana. 

Kozmetični izdelki Sophie La Girafe v setu

Set vsebuje 3 visoko kakovostne izdelke za negovanje:
- krema (zaščitna), 50 mL
- penečo kopel, 150 mL
- olje za nego in kopel, 200 mL

Razkošno darilo Sophie je kakor nalašč za prelepo samostojno darilo otroku. Kozmetični set je že pripravljeno darilo, zato je tudi ta lahko prelep dar vsem tistim mladim družinicam, ki imajo manjše otroke in želijo uživati v negi otroka.

Občutljiva koža otroka je z izdelki Sophie učinkovito pomirjena, okrepljen je otroški duh, otrok pa je pripravljen za dobro voljo ter raziskovanje. Izdelki Sophie spodbujajo in podpirajo kožne funkcije.

Prednosti izdelkov Sophie kit-a

- izdelki so visoko kakovostni ter certificirani
- skrbno izbrane sestavine
- negovalna ter zaščitna funkcija izdelkov
- globinsko vlaženje
- vzdrževanje higiene
- dobro počutje in razvajanje otroka

Sophie kozmetika je certificirana z ECOCERT certifikatom, kar pomeni, da ustreza strogim kozmetičnim merilom za pridobitev tega kozmetičnega certifikata. Izdelki morajo biti naravni, prijazni okolju in človeku ter najpomembneje neškodljivi v dermatološkem pogledu.

Proizvod je organski, kadar vsebuje vsaj 10 % organskih sestavin, vsekakor pa izdelki Sophie vsebujejo precej večji procent naravnih sestavin (skoraj 100 %) kar daleč preseže zahteve po vsebnosti organskih komponent.

Sestavine Sophie La Girafe Baby Care seta

Beli čaj - organskega porekla

Ekstrakt sivke ter sivkina vodica

Ekstrakt nordijske borovnice

Kvalitetna organska olja

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sophie La Girafe Sophie La Girafe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede