Sophie La Girafe organsko olje za nego, 200 mL

<strong>Sophie La Girafe olje za nego spada med kozmetične proizvode, ki so kakor nalašč za nego in razvajanje vašega otroka z organskimi ter visoko kakovostnimi izdelki. </strong> Sophie La Girafe olje za nego spada med kozmetične proizvode, ki so kakor nalašč za nego in razvajanje vašega otroka z organskimi ter visoko kakovostnimi izdelki.
933601 27632

Ocene in mnenja

Opis

Sophie La Girafe negovalno olje za nego spada med kozmetične proizvode, ki so kakor nalašč za nego in razvajanje vašega otroka z organskimi ter visoko kakovostnimi izdelki. Kozmetični izdelek za negovanje kože vašega otroka je kakor nalašč za nego ter zaščito kože vašega otroka.

Kozmetika je vrhunska certificirana nega namenjena negi kože vašega otroka oziroma dojenčka.
To visoko kakovostno olje je primerno za dojenčke od prvega meseca dalje. Uporablja se predvsem za negovanje, masažo otroške kože ter povezovanje matere in otroka v času, ko ga le-ta neguje.

Sestavine Sophie La Girafe olja

Sophie La Girafe olje vsebuje sestavine vrhunskega porekla, ki nežno otroško kožo negujejo ter čistijo, posledično navlažijo ter zadržujejo dermalno vlago kožne povrhnjice. Da koža dobro delujej mora vsebovati ustrezno količino vlage, prenizka vsebnost vlage v koži in lipidnih koponent na površini kože povzroča najrazličnejše iritacije.

Sončnično, oljčno, jojobino olje ter kakovostno olje mareličnih jedrc je namenjeno krepljenju zaščitne plasti kože. Koža je oplemenitena z maščobnimi kislinami omenjenih olj,

Prednosti uporabe olja Sophie La Girafe
- kožno povrhnjico očisti ter jo navlaži
- kožo globinsko nahrani
- preprečuje nastajanje iritacij
- prepreči prekomerno izhlapevanje vlage
- krepi naravno kožno zaščitno plast

Sophie  olje za nego se lahko uporablja pri številnih ritualih ter zbliževanju z vašim otrokom.

Uporaba Sophie olja za nego in razvajanje

Olje Sophie je večnamensko multifunkcionalno olje namenjeno negi vašega otroka.

Kopanje
olje vlijte v toplo vodo, primerno za nego ter razvajanje vašega otroka. Olje venomer vlijte v kopel, da bo le to nevedoč obnovilo kožno bariero vašega otroka in razvajalo njegovo kožo.
Izgled kože (tudi problematične) je povsem izboljšan.

Čistilni ritual
majhno količino tega vrhunskega negovalnega olja vlijte na bombažno blazinico s pomočjo katere navlažite in negujte obraz ter telo vašega otroka. Venomer uporabite novo čistilno blazinico, da bo koža vašega otroka v popolnosti ter globinsko očiščena.

Vlažilni ritual
Vlaženje je izredno pomembno za normalno stanje kože. Da bi bila ta v popolni kondiciji uporabite Sophie olje za nego vsaj dva krat tedensko.

Uporabno za odstranjevanje sledi hrane na obrazu, čiščenje predela pod pleničkami,
vlaženje kože ter mehčanje vode za kopanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sophie La Girafe Sophie La Girafe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede