Sophie La Girafe otroška zaščitna krema, 50 mL

<strong>Sophie La Girafe otroška zaščitna krema je namenjena intenzivni negi in zaščiti kože vašega otroka. Krema Sophie je skoraj 100 % naravna in je zasnovana z namenom, da se nanaša direktno na obraz otroka ali dojenčka. </strong> Sophie La Girafe otroška zaščitna krema je namenjena intenzivni negi in zaščiti kože vašega otroka. Krema Sophie je skoraj 100 % naravna in je zasnovana z namenom, da se nanaša direktno na obraz otroka ali dojenčka.
521531 27637

Ocene in mnenja

Opis

Sophie La Girafe otroška krema ščiti še tako občutljivo ter poškodovano kožo obraza. KOža je zaščitena pred morebitnimi poškodbami, vplivi iz okolja in sicer UV žarki, temperaturnimi nihanji ter neprijetnim vetrom.

Zaščitno nego Sophie La Girafe lahko uporabite tudi na pleničnem področju kot učinkovita ter negovalna zaščita. Kremo s pridom uporabite na pleničnem področju z namenom zaščite pred urinom ter drugimi telesnimi izločki.

Prednosti uporabe Sophie La Girafe kreme

- ustrezna zaščita pleničnega področja
- tvorba tankega varovalnega filma
- ublažitev, regeneracija ter prijeten občutek
- uporaba kot obrazna krema
- krema ne vsebuje GSO, ftalatov, konzervansov
- je visoko kvalitetna krema, certificirana

Kako uporabiti izdelek Sophie La Girafe

Kremo nanesite na predhodno očiščen obraz otroka ter kremo temeljito vmasirajte, da se bo ta dodobra vpila. Ker krema vsebuje negovalno maslo kariteja, makadamije ter kakava je njegova vloga tudi regenerativna. Struktura teh maščob je izredno podobna kožnim, zato se le-te vgrajujejo povsod tam, kjer je koža poškodovana.

Koža je ob nanosu te kreme omehčana. Kremo lahko uporabljate na predelu telesa, obraza, pleničnega področja ter povsod tam, kjer je koža vidno poškodovana ter iritirana.

Sestavine Sophie La Girafe zaščitne kreme

Beli čaj - organskega porekla
Deluje na kožo zaščitno - predvsem zaščitno pred zunanjimi vplivi iz okolja. Beli čaj vsebuje tako imenovane polifenolne molekularne spojine, ki pripomorejo k zaščiti organizma ter predvsem celic pred oksidativnim stresom in delovanjem radikalov. Polifenoli imajo zaščitno vlogo, saj ohranjajo ter pripomorejo k delovanju kože ter njene funkcije.

Ekstrakt sivke ter sivkina vodica
Pomiri ter regenerira ter poživi kožo, ji daje prijetno aromo ter deluje zaviralno na razvoj nekateri mikroorganizmov na površini kože obraza. Sivkina vodica navlaži kožo, deluje pomirjajoče ter ima izredno bogat vonj.

Ekstrakt nordijske borovnice
Ekstrakt nordijske borovnice je obogaten s številnimi vitaminskimi komponentami ter hranilnimi snovmi. Vse naštete snovi imajo dokazane koristi za kožo, ki jo poživijo ter nahranijo. Koža je okrepljena, oreobčutljiva koža pa pomirjena.

Kvalitetna organska olja
Predvsem sončnično ter organsko oljčno deviško olje je primerno za negovanje občutljive otroške kože. Poleg omenjenih olj, ki jih vsebuje Sophie La Girafe otroški losjon pa je dodatek olje mareličnih koščic ter jojobino olje pika na i. Olja delujejo negovalno, koža pa je oplemenitena z maščobnimi kislinami, ki jih koža morebiti potrebuje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sophie La Girafe Sophie La Girafe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja