Soria Natural črni ribez XXI kapljice, 50 mL

<p>Soria Natural črni ribez kapljice se lahko uporabljajo kot dobra samopomoč.</p>

Soria Natural črni ribez kapljice se lahko uporabljajo kot dobra samopomoč.

946389 20197

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Soria Natural črni ribez XXI kapljice se lahko uporabljajo kot dobra samopomoč.

Rastlina je vzgojena na naraven način, saj s tem zagotovimo dobro kvaliteto izdelka. Zemlja, na kateri so boroovnice vzgojene ni vsebovala nobenih anorganskih gnojil oziroma škodljivih herbicidov ali pesticidov.

Soria Natural črni ribez XXI kapljice so narejene brez alkohola z namenom, da jih lahko uživajo tudi vaši najmlajši ter tudi vsi tisti bolniki, ki imajo okvarjena jetra (le-ta namreč odstranjujejo presežen alkohol v našem telesu ter ga razgradijo).

Izdelek je popolnoma naravnega izvora ter ne vsebuje tudi dodatkov, aditivov!

Sok črnega ribeza se lahko s pridom uporablja v času hladnejšega dela leta.

Sestavine:

črni ribez XXI - Ribes nigrum L (listi/plod) (ekstrakt) ... ... ... 13%
Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1) ... ... .... 87%

                        Odmerek za mL              Učinkovit dnevni odmerek (3 mL)
flavonoidi                  2,6 mg                         7,8, mg

O izdelkih Soria Natural

Soria Natural izdelki so narejeni na nasodobnejši način - Soria Natural podjetje je eno najinovativnejših v Evropi na podroočju fitoterapije, ki nudi zelo priročne in ob enem tudi učinkovite fito proizvode (proizvodi rastlinskega izvora). Tinkture, ki jih pridobivajo iz različnih rastlin so tudi do 25 x učinkovitejši od samih tinktur. Tinkture pridobivajo s posebnim postopkom seklanja in daljšega namakanja. Da dosežemo njihovo tako dobro učinkovitost se je potrebno zahvaliti novim modernim metodam kot naprimer liofilizacija in ekstrakcija s superkritičnimi raztopinami.

Pakiranje vseh fito tinktur je izboljšano - hranjeno je v stekleničkah iz jantarjevega stekla (50 mL pakiranje) ter ima izboljšan pokrov in tesnenje.Priložena je tudi ustrezna kapalka, s katero veliko hitreje odmerjamo.

Kot topilo pri pripravi  ekstraktov uporabljamo rastlinski glicerin. Glicerin je namreč rastlinskega izvora tako da ne vsebuje kakršnih koli škodljivih snovi. Glicerin z aktivnimi komponentami pripravka ne reagira in kvečjemu deluje blagodejno na organizem, saj povzroča povečano absorbcijo in boljšo asimilacijo pripravka v vaše telo - ob enem izboljša tudi hidracijo ter je dobro topilo za številne aktivne snovi, ki se v alkoholu ne raztapljajo.

Izdelek je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

SoriaNatural...že babica je vedela...

Že pred časom smo objavili vrhunske tinkture španskega proizvajalca Soria Natural! Sedaj pa prilagamo samo preprost seznam simptomov - na podlagi katerih se enostavneje odločite za nakup prehranskega dopolnila...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede