Soria Natural Mg magnezij retard, 48 tablet

<p><strong>Soria Natural Mg magnezij retard je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem, ki jih pesti pomanjkanje magnezijevih ionov. </strong></p>

Soria Natural Mg magnezij retard je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem, ki jih pesti pomanjkanje magnezijevih ionov.

22422 22422

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
**** 21. 02. 2015 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Soria Natural Mg magnezij retard je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem, ki jih pesti pomanjkanje magnezijevih ionov. Tablete so formulirane na prav poseben način - sproščanje le-teh je prirejeno oziroma modificirano.

Magnezij v človeškem organizmu opravlja številne vloge

  •  pripomore k zdravemu razpoloženju
  •  pripomore k sintezi nekaterih beljakovinskih molekul
  •  pomemben za optimalno stanje kosti, živčevja ter kostnega tkiva.

Uporaba prehranskega dopolnila Soria Natural Mg magnezij retard

Odmerite 1 retard tableto na dan, ter ga zaužijte s kozarcem vode. Ker je tableta narejena po prirejeni tehnologiji se sprošča dalj časa. Mineral magezij se v telo tako ne sprosti v celotni količini v sorazmerno kratkem časovnem intervalu pač pa se sprošča prirejeno oziroma počasi. Prehitra sprostitev magnezijevih ionov v prebavno cev ni smiselna, saj se prevelika količina magnezija ne absorbira v prebavni cevi in se ga večina izloči z blatom.

Magnezijevi ioni na splošno

Magnezijevi ioni so nujno pomembni za delovanje pomembnih sistemov, med drugim tudi srčne mišice. Pomembno vlogo pa ima mineral magnezij tudi pri mineralizaciji kostnega tkiva, izrednega pomena pa je tudi pri delovanju živčevja, pomebni so pri prenosu živčnih dražljajev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja