Soria Natural sibirski ženšen XXI kapljice, 50 mL

<p>Naraven ekstrakt iz korenine Sibirskega žen&scaron;ena v brezalkoholni raztopini - me&scaron;anici rastlinskega glicerina in preči&scaron;čene vode.</p>

Naraven ekstrakt iz korenine Sibirskega ženšena v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode.

17656 17656

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Naraven ekstrakt iz korenine Sibirskega ženšena v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode:

Ne vsebuje barvil,  konzervansov in nobenih dodatkov.

Uporaba Soria Natural sibirski ženšen XXI kapljic

Odrasli: dnevni odmerek 1 ml (približno 25 kapljic) trikrat na dan razredčite v vodi ali soku.
Otroci do pet let 8 kapljic trikrat na dan , otroci med 5 in 12 letom starosti pa pol odmerka od količine, odraslih.

Sestavine (za ml) Soria Natural sibirski ženšen XXI kapljic

Sibirski ženšen -Eleutherococcus senticosus Maxim (korenina) (ekstrakt) .... 13%
Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1) .... 87%                         
elevterozidi (A, B, C, E)  13 mg       

Opozorilo Soria Natural sibirski ženšen XXI kapljic

Prehransko dopolnilo. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Ne uporabljajte v primeru alergij na rastlino. Pred uporabo natančno preberite navodilo.

Ne vsebuje barvil,  konzervansov in nobenih dodatkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Življenjska obdobja:

18-40 let

Življenje v 21. stoletju ni lahko. Ljudje nismo najbolje prilagojeni sodobnemu načinu življenja, ko se na vsakem koraku srečujemo s stresom. Naša družba je storilnostno naravnana in skoraj nemogoče se je izogniti tekmovalnosti in želji po uspehu. Zlasti v dvajsetih in tridesetih smo še posebno izpostavljeni stresu, saj se trudimo, da bi se uveljavili v poklicu in si ustvarili partnersko razmerje.

Vendar stres ni zgolj škodljiv. Nekateri dokazi kažejo, da nam zmerno pravzaprav koristi; učimo se, vadimo ali delamo hitreje, bolj zavzeto in učinkovito. Na veliko ljudi stres deluje celo spodbudno. Nekateri ga prav potrebujejo, saj šele pod stresom postanejo zares ustvarjalni in učinkoviti. Vendar takih ni veliko. Večina ob prevelikih pritiskih popusti, življenje se jim začne podirati in lahko celo telesno in duševno zbolijo. Zato je pomembno, da znamo prepoznati stresne dejavnike in vemo, kako stres vpliva na naše počutje ter se ga naučimo obvladovati in se mu izogniti.

Premagovanje stresa

Eden najučinkovitejših načinov obvladovanja stresa je ukrepanje. Marsikdaj pomaga, če težavo pisno analiziramo. Najprej skušajte opredeliti težavo, nato zapiši te vse rešitve, ki vam pridejo na misel, potem pa izberite dve ali tri, za katere se vam zdi, da so najbolj uresničljive. Poskusite se odločiti za eno od njih in sestavite podroben načrt, v katerem boste predvideli vse korake na poti do rešitve. Tako boste težavo, ki vam povzroča sive lase, uzrli v pravi luči in jo omilili. Sledite svojemu načrtu in čez čas podobne situacije za vas ne bodo več tako stresne. Če se to ne posreči, imate za premagovanje stresa na voljo še nekaj možnosti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja