Soria Natural XXI rožmarin kapljice, 50 mL

<p>Soria Natural rožmarin kapljice.</p>

Soria Natural rožmarin kapljice.

548511 21345

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PREBAVNI TRAKT

Soria Natural rožmarin kapljice. Vsebuje eterično olje.

  • Rožmarin - Rosmarinus officinalis L (listi) ... ... ... .... 10% 
  • Etanol 30 - 35° in prečiščena voda . ... ... 90%

Uporaba:

odrasli: učinkovit dnevni odmerek je 1 ml (približno 25 kapljic) trikrat na dan razredčenih v vodi. Ni priporočljivo za otroke, ker vsebuje alkohol.

Izdelek ne vsebuje glutena, sladkorja ali kakršnih koli barvilnih sredstev.

O izdelkih Soria Natural

Soria Natural izdelki so narejeni na nasodobnejši način - Soria Natural podjetje je eno najinovativnejših v Evropi na podroočju fitoterapije, ki nudi zelo priročne in ob enem tudi učinkovite fito proizvode (proizvodi rastlinskega izvora). Tinkture, ki jih pridobivajo iz različnih rastlin so tudi do 25 x učinkovitejši od samih tinktur. Tinkture pridobivajo s posebnim postopkom seklanja in daljšega namakanja. Da dosežemo njihovo tako dobro učinkovitost se je potrebno zahvaliti novim modernim metodam kot naprimer liofilizacija in ekstrakcija s superkritičnimi raztopinami.

Pakiranje vseh fito tinktur je izboljšano - hranjeno je v stekleničkah iz jantarjevega stekla (50 mL pakiranje) ter ima izboljšan pokrov in tesnenje.Priložena je tudi ustrezna kapalka, s katero veliko hitreje odmerjamo.
Kot topilo pri pripravi  ekstraktov uporabljamo rastlinski glicerin. Glicerin je namreč rastlinskega izvora tako da ne vsebuje kakršnih koli škodljivih snovi. Glicerin z aktivnimi komponentami pripravka ne reagira in kvečjemu deluje blagodejno na organizem, saj povzroča povečano absorbcijo in boljšo asimilacijo pripravka v vaše telo - ob enem izboljša tudi hidracijo ter je dobro topilo za številne aktivne snovi, ki se v alkoholu ne raztapljajo.

Izdelek je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja