Soria Natural Zn cink retard, 48 tablet

<strong>Soria Natural Zn cink retard je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem, ki jih pesti pomanjkanje cinka. Tablete so formulirane na prav poseben način - sproščanje le-teh je prirejeno oziroma modificirano. <br></strong> Soria Natural Zn cink retard je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem, ki jih pesti pomanjkanje cinka. Tablete so formulirane na prav poseben način - sproščanje le-teh je prirejeno oziroma modificirano.
533751 24334

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Soria Natural Zn cink retard je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem, ki jih pesti pomanjkanje cinka. Tablete so formulirane na prav poseben način - sproščanje le-teh je prirejeno oziroma modificirano.

Cink pomaga pri spodbujanju obrambnega delovanja imunskega sistema.

Cink v človeškem organizmu opravlja številne vloge

- pripomore k lepim lasem ter nohtnemu tkivu
- pripomre k normalizaciji kislinsko bazičnega ravnotežja
- pripomore k normalni kognitivni funkciji
- pripomore k normalni funkciji reprodukcije
- pripomore k normalnemu vzdrževanju trdnih kosti
- pripomore k normalizaciji testosterona (sodeluje pri normalnemu razvoju semenčic)
- pripomore k normalni sintezi proteinskih molekul v organizmu

Pomanjkanje tega pomemnega mikro minerala se lahko rezultira v številnih zapletih in sicer morebitna hrapava koža telesa, težave pri rasti nohtov, izgubljanje apetita, celjenje ran je problematično, težave se lahko posledično izkažejo tudi pri spermatogenezi in še številni drugi zapleti, ki se izkažejo zaradi pomanjkanja cinkovih ionov v človeškem organizmu.

Uporaba prehranskega dopolnila Soria Natural Zn cink retard

Odmerite 1 retard tableto na dan, ter ga zaužijte s kozzarcem vode. Ker je tableta narejena po prirejeni tehnologiji se sprošča dalj časa. Mineral cinka se v telo tako ne sprostiv celotni kočičini v sorazmerno kratkem časovnem intervalu pač pa se sprošča prijejeno oziroma počasi. Prehitra sprostitev cinka v prebavni cevi ni smiselna, saj se velikak količina cinka ne absorbira v prebavni cevi in se ga večina izloči z blatom.

Stalen dotok cinka kot mikro elementa je izrednega pomena. Cinkovih ionov v človeškem organizmu ni veliko, vseeno pa jih človeško telo nujno potrebuje, zato je počasno nadomeščanje cinkovih ionov izrednega pomena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov