Speick Men after shave balzam za po britju, 100 mL

Speick Natural after shave balzam je balzam namenjen uporabi po britju in ga uporabljajo vsi tisti moški, ki želijo poskrbeti za poškodovano ter iritirano kožo obraza po britju. Speick Natural after shave balzam je balzam namenjen uporabi po britju in ga uporabljajo vsi tisti moški, ki želijo poskrbeti za poškodovano ter iritirano kožo obraza po britju.
521973 26689

Ocene in mnenja

Opis

Speick Natural after shave balzam je balzam namenjen uporabi po britju in ga uporabljajo vsi tisti moški, ki želijo poskrbeti za poškodovano ter iritirano kožo obraza po britju.

Speick Natural after shave balzam pomirja iritirano kožo obraza po britju z edinstvenimi in pomirjevalnimi sestavinami. Dodan je naravni antioksidant Q10 koencim, ki poled zaščite podari koži izdatno mero nove energije.

Blažilni balzam vsebuje tudi aloe vero, ki poskrbi za regeneracijo kožne povrhnjice, majhne dermalne težave hitroregenerira. Balzam vsebuje ekstrakt nepozebnika, ki kožo obraza neguje, ter izvleček navadne špajke, ki je pridobljena na biološki način.

Speick Natural after shave balzam je dermatološko preizkušan izdelek, ne vsebuje parabenov, silikonov, mineralnih olj, sintetičnih barvil oz. barvil nasploh. Balzam je hipoalergen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Speick Speick
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja