x
Vse kategorije
Spiru-Tein shaker za pripravo napitkov
Spiru-Tein shaker za pripravo napitkov
Oceni izdelek in zasluži

Spiru-Tein shaker za pripravo napitkov

Proizvajalec: Nature's Plus
Spiru-Tein Shaker je namenjen pripravi popolnoma zdravih in hranljivih dietnih obrokov Spiru-Tein.
Cena: 6,20 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Spiru-Tein Shaker za:

- pripravo zdravih in hranljivih dietnih obrokov Spiru-Tein,
- Spiru-Tein vsebuje vse dnevno potrebne vitamine, minerale in ostale hranilne snovi.

Lastnosti:

prostornina 500 ml.

Uporaba:

 v  Spiru-tein shaker vlijete ( ali klasičen mešalnik) 2,5 dl mleka (ali vode), dodate merico Spiru-teina ter dobro premešate. Okusen Spiru-tein shake je pripravljen v zgolj nekaj sekundah.

Doma ali na delovnem mestu. Zelo praktično in preprosto za uporabo.

Energijska vrednost in izboljšana kakovost življenja sta tisti dodatni vrednosti, ki jih potrošnik želi v naravnih prehranskih dopolnilih. Samo prehranska dopolnila z najvišjo kakovostjo sestavin in z najvišjimi standardi proizvodnje lahko ponudijo potrošnikom energetsko vrednost, ki jo zahteva sodoben način življenja. Spiru - Tein prehranska dopolnila so znana kot energijska prehranska dopolnila, ki jih odlikujejo standardi odličnosti, ki jih izvaja podjetje Nature's Plus v družini svojih proizvodov, so neprekosljiva v sposobnosti, da sprostitjo naravno energijo organizma in zagotavljajo vaše dobro počutje.

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Neustrezen odnos do sebe mladostnik razvije, če dobiva od staršev, učiteljev in drugih odraslih izrazito negativna povratna sporočila tudi za ustrezno vedenje ali spodbudna sporočila za neustrezno vedenje. Zaskrbljujoči sta obe skrajnosti, saj v obeh primerih razvije neustrezen občutek lastne vrednosti, ki ga izraža kot vedenjsko motnjo, usmerjeno proti sebi (depresivnost, izgorelost, samoobtoževanje, samokaznovanje in razvrednotenje sebe), ali pa usmerjeno navzven (asocialnost, sovražnost, razdiralnost, divjaštvo, vrstniško nasilje itd.).

Mladostnik vsakič ravna v skladu s podobo o sebi, ki jo ščiti po svoje, tj. z odklanjanjem socialnih vzorcev, učnim neuspehom, zlorabo drog in alkohola, ustrahovanjem, spolnim razvratom itd. Žal je drugim negativen vzornik, ljudje radi kažejo s prstom za njim in ga obravnavajo kot problematičnega, ne vidijo pa problemov socialnega okolja, ki je negativen vzornik šolarju.

Preveč lahkotno bi bilo zvaliti probleme na učitelje in starše, si umiti roke in se še naprej iti potrošniško odtujeno brezbrižnost. Vem, da s tem pisanjem ne bom rešil problemov družine in družbe, lahko pa bom šolarju ali mladostniku, ki išče rešitev zase, pomagal izgraditi ustrezen občutek lastne vrednosti. Preko izkustvenih vaj naj bi dobil občutek, da je pomemben, sprejet, povezan z drugimi, vključen v delovno (učno) skupnost, enakopraven član preizkušenega sistema, v katerem je vreden pozornosti in ljubezni in deluje smiselno. Njegova učinkovitost bo odvisna tudi od odnosa do sebe, ne le od znanj, spretnosti in nadarjenosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.