x
Vse kategorije
Spitaderm
Spitaderm raztopina za dezinfekcijo s pršilko, 350 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 3

Spitaderm raztopina za dezinfekcijo s pršilko, 350 mL

Proizvajalec: Ecolab
Raztopina za razkuževanje kože za splošno razkuževanje.

SAMO ZA PROFESIONALNO UPORABO!
V ta namen namen nam posredujte naročilnico v kolikor želite kupiti ta izdelek za profesionalno uporabo! Naročilnico lahko skenirate ali nam jo pošljete po faxu: 07 3888 000
Cena: 9,17 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Profesionalen proizvod
Namen razkuževanje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Patricija; | 6. 04. 2020 15:42
Spitaderm ena a
Odlična raztopina za dezinfekcijo. Pršilka omogoča enostavno in hitro uporabo. Gre za profesionalen proizvod, ki je namenjen za uporabo podjetjem, vendar je za zaposlene treba poskrbeti, saj si zaslužijo le najboljše. Spitaderm je raztopina in ne gel, se hitro vpije in posuši na rokah, ne pušča sledi kot kakšen gel za razkuževanje. Preverjeno uniči vse bakterije. V času koronavirusa, ko smo na dezinfekcijo še posebej pozorni in raztopino uporabljamo praktično ves čas, je še toliko bolj pomembno, da imamo kvaliteten in uporaben izdelek. Zelo priporočamo.
Nino; | 31. 08. 2020 19:42
Spitaderm s prsilko
Ker ze veliko let uporabljam to razkuzilo in je zelo kakovostno in mocno enostavno ne morem uoorabiti drugih.  Pakiranje je enostavno in hitro uporabno. Gre za profesionalen proizvod, namenjen za uporabo profesionalcem, ter domaco uporabo. Spitaderm je raztopina in ne gel, se hitro vpije in posuši na rokah, ne pušča sledi kot kakšen gel za razkuževanje. Preverjeno uniči vse bakterije. V času koronavirusa, ko smo na dezinfekcijo še posebej pozorni in raztopino uporabljamo praktično ves čas, je še toliko bolj pomembno, da imamo kvaliteten in uporaben izdelek. Zelo priporočamo.

Opis

SAMO ZA PROFESIONALNO UPORABO! V ta namen namen nam posredujte naročilnico v kolikor želite kupiti ta izdelek za profesionalno uporabo! Naročilnico lahko skenirate ali nam jo pošljete po faxu: 07 3888 000

Pozor: varnostni list je dosegljiv na povezavi varnostni list >>

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Inaktivira HIV in HBV

PRIPRAVLJENA RAZTOPINA

Za razkuževanje kože. Uničuje bakterije (vključno Tbc), flive, viruse Rota-, Herpes-, Hepatitis B- ter povzročitelja AIDS-HIV.

Sestava
100,00 g Spitaderma vsebuje: 70,00 g 2-propanola, 0,50 g klorheksidindiglukonata, 0,45 g vodikovega peroksida.

Uporaba
Pripravljena raztopina za razkuževanje kože pred operacijami, injekcijami, punkcijami, pred jemanjem krvi, cepljenjem, za HBV in HIV profilakso.

Doziranje
razkuževanje kože: nerazredčeno raztopino razpršimo in pustimo 1 minuto, da se posuši. Pred encimatskim dokazovanjem glukoze v krvi pustiti proizvod vsaj 1 minuto, da se posuši.

Ne sme priti v stik s površinami, neodpornimi na alkohol. Pred uporabo električnih aparatov počakajte, da se na kožo nanešeno sredstvo posuši. Upoštevajte rok uporabnosti in varnostna navodila. V originalni embalaži hranite pri temperaturi do 25°C.

Vsebuje
izopropil alkohol, R 11 Lahko vnetljivo, S 16 Hraniti ločeno od virov vžiga, ne kaditi, S25 Preprečiti stik z očmi.

Stranski učinki
Alergijske reakcije kože na klorheksidin niso izključene

IZDELEK JE PROFESIONALEN PROIZVOD

Profesionalen proizvod je namenjen zgolj za uporabo podjetjem, zato posledično v primeru, da se ne registrirate s podatki podjetja in v naročilu ni razvidno, da naročate na podjetje, naročilo brez predhodne obrazložitve storniramo.

Priloge

Ali ste vedeli

Rana

Kako pogosta je rana in kaj jo povzroči?
Težko je govoriti o pogostosti ran. Do rane pride vedno takrat, kadar je delovanje zunanje sile tako veliko, da privede njeno delovanje do poškodbe tkiva, je tudi rana, ki jo s skalpelom povzroči kirurg pri operaciji, ali rana na možganskem tkivu, ki je na zunaj ne vidimo (udarec v glavo ... )


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Pic injekcijska brizga, 1 mL

0,14 €

Pic injekcijska brizga, 5 mL

0,20 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Profesionalen proizvod
Namen razkuževanje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.