Splat BIOCALCIUM zobna pasta, 100 mL

Splat BIOCALCIUM zobna pasta je bio aktivna različica zobne paste, ki je primerna predvsem za vse osebe, ki potrebujejo intenzivno obnavljajočo zobno nego. Splat BIOCALCIUM zobna pasta je bio aktivna različica zobne paste, ki je primerna predvsem za vse osebe, ki potrebujejo intenzivno obnavljajočo zobno nego.
532151 25038

Ocene in mnenja

Opis

Splat BIOCALCIUM zobna pasta je bio aktivna različica zobne paste, ki je primerna predvsem za vse osebe, ki potrebujejo intenzivno obnavljajočo zobno nego.

Zobna pasta Splat je obogatena z naravnim kalcijem, ki je tudi eden izmed elementov, ki sestavlja zobno sklenino. Poleg mikroniziranega kalcija pasta vsebuje hidroksiapatit, ki je prav tako ena izmed pomembnih sestavin zobne sklenine. 

Splat BIOCALCIUM krema za nego zobne sklenine je narejena iz fino uprašenih jajčnih lupin, ki so obogatene s kalcijevimi ioni - jajčne lupine sestavlja predvsemkalcijev karbonat. Prednost zobne paste je tudi ta, da vsebuje omega 3 maščobne kisline, ki so pomemben in dobrodošel dodatek v primeru oslabljenih dlesni, ki so potrebne regeneracije.

Z omega 3 maščobami, ki jih Splat zobna pasta vsebuje sinergistično deluje tudi dodan natrijev bikarbonat, ki je prav tako pomembna negovalna sestavina zob in tkiva dlesni.

 

Uporaba Splat BIOCALCIUM zobne paste

Uporabite predvsem v primeru izrazito občutljivih zob, saj pasta vsebuje naravno pridobljen kalcij. Zobe umivajte vsakodnevno, po vsaki jedi.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov