Splat Chili čilijeva zobna pasta, 75 mL

Splat Chili čilijeva zobna pasta je namenjena regeneraciji dlesni ter odstranjevanju oarvanosti zobovja ter ozbne sklenine. Splat Chili čilijeva zobna pasta je namenjena regeneraciji dlesni ter odstranjevanju oarvanosti zobovja ter ozbne sklenine.
527009 26953

Ocene in mnenja

Opis

Splat Chili čilijeva zobna pasta je namenjena regeneraciji dlesni ter odstranjevanju oarvanosti zobovja ter ozbne sklenine.

Splat Chili čili zobna pasta je prijetna, ne preveč pekoča mešanica aktivnih učinkovin, ki pozitivno vpliva na samo zobno sklenino ter tudi na dlesen. Lahno pikantna zobna pasta vsebuje aktivno snov, ki jo najdemo v navadnih čilijih - to je kapsaicin. Ob stiku kapsaicina s kožo se zgdi efekt rdečice, ki sicer v ustni votlini zaradi nizke vsebnosti kapsaicina v zobni pasti ni tako izrazit.

Inovativna čili zobna pasta vsebuje pikanten čili poper ekstrakt, ki ohranja perfektno stanje ustnih tkiv, izboljša krvni obtok ter prehrani dlesen, s čimer se izboljša elastičnost in gostota tkiva.

Ekstrakt peteršilja ima regenerativno aktivnost in pomaga pri preprečevanju razvoja najrazličnejših ustnih zapletov. Ekstrakt tudi pripomore k normalizaciji ustnega zadaha.

Lahna silicijeva baza zobne paste omogoča doseganje učinkovitega in nežnega beljenja sklenine brez draženja dlesni.

Zobna pasta uspešno razgradi madeže, ki so posledica kave, tobačnih izdelkov, čaja ali vina. Zobna pasta ima rahlo pekoč okus. Ker je pasta belilna vsebuje tudi fluorid za beljenje zobne sklenine.

Glavne sestavine zobne paste

Čilijev ekstrakt, kalcij, natrijevi ioni, natrijev monofluorfosfat in izvleček peteršilja.

Učinki Splat Chili čilijeve zobne kreme

čistilno - belilni učinek
regenerativno delovanje
učinek remineralizavije - izgradnja zobnega tkiva
desenzibilizacija zoba

Splat Chili čilijeva zobna pasta

Čili ter predvsem njegov pekoči ekstrakt je vedno veljal za eno najpogosteje uporabljanih sestavin za osebno ustno higieno predvsem v Indiji ter na področju Tibeta. Izvleček čilija ima namreč močan regenerativni ter krepilni učinek na dlesni in zobovje. Uporaba zobnih past na mehki osnovi silicija je varna, saj ne povzročajo obrabe sklenine ali povečanja občutljivosti zob.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov