Splat Complete Soft zobna ščetka, 1 ščetka

<strong>Splat Complete Soft zobna ščetka je inovativna zobna ščetka, ki je kakor nalašč za intenzivno negovanje skritih medzobnih kotičkov. <br></strong> Splat Complete Soft zobna ščetka je inovativna zobna ščetka, ki je kakor nalašč za intenzivno negovanje skritih medzobnih kotičkov.
940381 23019

Ocene in mnenja

Opis

Splat Complete Soft zobna ščetka je inovativna zobna ščetka, ki je kakor nalašč za intenzivno negovanje skritih medzobnih kotičkov.

Zobna ščetka Splat ima priročne ter podaljšane sprednje ščetine, ki dosežejo tudi najbolj skrite kotičke, ter odstranijo vse nečistoče.

Zobna ščetka je še posebej prilagojena čiščenju protorov med zobmi ter predelov med zobom ter dlesnijo. Predvsem v teh predelih se nabira največja količina bakterij, ki povzročajo nastajanje kariesnih obolenj.

Posebne prednosti ščetke
- intenzivno čiščenje
- doseganje skritih prostorčkov za daljšimi ščetinami
- indikator obrabe zobne ščetke

Indikator obrabe zobne ščetke je posebno barvilo, ki je nanešeno na površino vsake posamične dlake na koncu. Ko se to barvilo, ki je zdravju neškodljivo zaradi obrabe odstrani je čas, da se ščetko zamenja.

Uporaba Splat Complete Soft ščetke

Ščetkajte redno, najbolje po vsaki jedi, da odstranite vse nečistoče, ki so idealen medij za razvoj bakterij ter posledično nastanek kariesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja