Splat GREEN TEA zeleni čaj zobna pasta, 100 mL

<strong>Splat Green Tea je učinkovita zaščita pred zobno gnilobo in enostavna pomoč pri preprečevanju bolezni dlesni. <br></strong> Splat Green Tea je učinkovita zaščita pred zobno gnilobo in enostavna pomoč pri preprečevanju bolezni dlesni.
922901 8477

Ocene in mnenja

Opis

Splat Green Tea je učinkovita zaščita pred zobno gnilobo in enostavna pomoč pri regeneraciji dlesni.

Splat Green Tea je učinkovita antioksidativna formulacija, ki ne vsebuje fluoridnih ionov.

Zobna pasta z visoko kvalitetnim ekstraktom aktivnimi zelenega čaja, žajblja in kamilice pripomore k preprečevanu, regeneraciji in k preventivi nastanka zobnih oblog čez ves dan.

Naravni biseri vsebujejo kalcij in aminokisline, ki so namenjene krepitvi zob in prehrani dlesni, kot tudi povečanju naravnega emajla, ki je odporen na številne bakterijske kulture.


Ekstrakt sivke v koncentriranem stanju  ima močne regenerativne lastnosti, ob enem pa tudi učinkovito revitalizira dlesni. Inovativen sistem Sp.White System varno pobeli zobno sklenino zaradi česar postane intenzivno sijoča.

Splat bio-aktivna zobna pasta z naravnimi izvlečki rastlin je namenjena nežnemu beljenju in zaščiti pred nastankom kariesnih pojavov.

Kombinacija žajblja, kamilice in ekstrakta zelenega čaja deluje pomirjajoče.

Učinki uporabe zobne paste Splat

• Zeleni čaj, žajbelj in kamilica deluje močno regenerativno in pomirjujoče
• Naravni biserni prah - vir kalcija in aminokislin, ki krepi sklenino in neguje dlesni.
• Inovativen Sp.White System sistem zobovino varno pobeli

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Moteč dejavnik otrok

Seveda ima to opraviti tudi s tem, da otrok v trenutku postavi na glavo celoten vsakdan. Hranjenje, previjanje, hitro k otroškemu zdravniku in spet previjanje. Ni več miru in vsem primanjkuje časa. Sledijo neprespane noči, ko malček vsake dve uri kriči po dojki, rastejo prvi zobje in se trebušne kolike nočejo končati. Veliko bolj zaznamujoč učinek pa ima za zvezo to, kar rojstvo prvega otroka izzove pri starših. Ženske doživljajo to skoraj vedno kot globoko spremembo, ki na mah relativira številne vrednote in poglede. Ženske izkusijo popolnoma novo vrsto ljubezni: absolutno, nesebično in neomajno, kot-do moškega ne more nikoli biti. Tudi ženske, ki jim je bil v zvezi pomemben uravnotežen odnos med bližino in razdaljo in so skrbele za svojo samostojnost, se nenadoma doživljajo kot neločljivo enotnost z lastnim otrokom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov