Splat KIDS zobna pasta, 50 mL

Splat KIDS zobna pasta je za otroke prijetna zobna pasta, ki je primerna predvsem za otroke med 2. in 6. letom starosti ter je prijetno aromatizirana. Splat KIDS zobna pasta je za otroke prijetna zobna pasta, ki je primerna predvsem za otroke med 2. in 6. letom starosti ter je prijetno aromatizirana.
446335 25054

Ocene in mnenja

Opis

Splat KIDS zobna pasta je za otroke prijetna zobna pasta, ki je primerna predvsem za otroke med 2. in 6. letom starosti ter je prijetno aromatizirana.

 Splat Kids je naravna zobna pasta, kije namenjena predvsem za otroke, ki so starejši od 2. leta starosti. Izdelek vsebuje le naravne sestavine, proizvedene pod nadzorom.

Splat Kids zobna krema je obogatena z gradniki, ki gradijo že samo zobno sklenino. Sestavine v zobni pasti tako delujejo protektivno, zaščitijo površino zoba pred nastajanjem zobne gnilobe, prav tako je površina zoba zaščitena pred odlaganjem zobnega kamna.

Zobna pasta za otroke vsebuje nano hidroksi apatitne delce, ki pripomorejo k regeneraciji dlesni in zobne sklenine - ti delci pa niso abrazivni in zato ne poškodujejo površine zobne sklenine.

Zobna pasta ne vsebuje fluoridnih ionov, zato zobne skleninne ob redni uporabi krema ne obarva.

Uporaba Splat Kids zobne nege za otroka

Kremo nanesite na površino otrokše zobne ščeke. S količino zobne paste ne pretiravajte, nanesite za grah veliko dozo za otroke do 6. leta starosti. Večja količina zobne paste povzroči večjo formacijo pene, ki jo otrok po nepotrebnem zaužije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov