Splat Sea Minerals zobna pasta, 75 mL

Splat Sea Minerals zobna pasta je belilna zobna pasta, ki je pripravljena iz mineralov in svežih morskih sestavin prostranega morja obogatenega z algami. Splat Sea Minerals zobna pasta je belilna zobna pasta, ki je pripravljena iz mineralov in svežih morskih sestavin prostranega morja obogatenega z algami.
538159 26958

Ocene in mnenja

Opis

Splat Sea Minerals zobna pasta je belilna zobna pasta, ki je pripravljena iz mineralov in svežih morskih sestavin prostranega morja obogatenega z algami.

Belilna zobna krema Splat je kakovostna zobna pasta obogatena z minerali ter sestavinami alg ter drugimi kvalitetnimi sestavinami iz zakladnice morja, ki nahranijo dlesni, regenerirajo zobno sklenino ter jo beljo ter ob enem obnovijo ali remineralizirajo zobno sklenino.

Splat Sea Minerals krema za beljenje vsebuje hidroksiapatit - gradbeni material za izgradnjo zob. Emajl ali zobna sklenina je prav zaradi vsebnosti hidroksiapatita kakor nalašč za obnovo poškodovane zobne sklenine na mikro nivoju. Zobna površina je obnovljena ter okrepljena.

Posebna komponenta Polidon razcepi mehke zobne obloge in preprečuje nastanek zobnega kamna. Pasta nežno pobeli zobe, zaradi česar so gladka, sijoča ??in čista.

Naravni izvlečki alg spiruline in drugih morskih alg delujejo protektivno na dlesni in povečanje pozitivne procese v tkivih ustne votline.

Vonj morske svežine.
Vsebuje fluor (500 ppm).

Aktivne sestavine Splat Sea Minerals zobne kreme

Morski minerali, izvleček ekstrakta spirulina Fucus, hidroksiapatit, Polidon, natrijev fluorid.

Delovanje Splat Sea Minerals zobne kreme

Čistilni učinek - 57,5%.
regenerativni učinek - 61,9%.
Hemostatski učinek - 34,7%.

Dejstva o Splat Sea Minerals kremi

Pri kar 98% ruskega prebivalstva so opazili zobni karies in posledice le-tega na zobno sklenino.


Nehigiena, neumivanje zob povzroči, da se v ustni votlini zaredijo številne bakterije, ki tekom dneva in noči sproščajo v okolje številne kisle komponente. Te komponente počasi načno trdno zobno sklenino ter povzročijo počasno izgubo emajl mineralnih komponent na površini zobovine.
Posledica tega procesa je nastanek centrov demineralizacije sklenine ali začetna oblika kariesa. Obnova poškodovane sklenine je možna in sicer s procesom nastajanja takoimenovanih  remineralizacijskih kompleksov, ki vsebujejo spojine kalcija in fosforja ter počasi popravijo zobno sklenino.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov