Splat UltraComplex zobna pasta, 100 mL

Splat UltraComplex zobna pasta je multi aktivna zobna pasta nežno beli občutljive zobe, ohranja zdrave dlesni in zagotavlja svež zadah. Splat UltraComplex zobna pasta je multi aktivna zobna pasta nežno beli občutljive zobe, ohranja zdrave dlesni in zagotavlja svež zadah.
922951 17490

Ocene in mnenja

Opis

Splat UltraComplex zobna pasta je multi aktivna zobna pasta nežno beli občutljive zobe, ohranja zdrave dlesni in zagotavlja svež zadah.

Kalcij in hidroksiapatit utrjujeta zobe in povečujeta trdnost sklenine. Naravni encimi papaje v kombinaciji s PVP razgrajuje zobne obloge. Kalijevi in cinkovi ioni zmanjšujejo občutljivost sklenine in pomirjujoče delujejo na dlesni.

Splat White System nežno beli in polira zobno sklenino do briljantnega sijaja.

Vsaj eden od petih odraslih po svetu trpi za preobčutljivostjo zob, kar se kaže v občutku skelenja ob zaužitju mrzle, vroče, kisle ali sladke hrane in med umivanjem zob. Razlogi za ta problem so lahko naslednji: nepravilni ugriz, vnetje dlesni kot posledica zobozdravstvenih posegov, prevelike količine kisle hrane, uporaba nekakovostnih zobnih ščetk in zobnih past ter odrgnjena sklenina kot posledica nepravilnega ščetkanja.

Aktivne sestavine Splat UltraComplex zobne paste

  • Natrijev hidrogenkarbonat oz. soda bikarbona
  • Kalijev nitrat
  • Kalcijev laktat
  • Zinc Citrate
  • PVP
  • Hidroksiapatit
  • Bisabolol
  • Papain.

Klinično testirano

· Mineralizacija 20,00 %
· Čistilni učinek 44,44 %

Splat UltraComplex zobna pasta ne vsebuje

SLES
Triclosan
Chlorhexidine

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Alkohol in mamila

Številni najstniki popivajo in eksperimentirajo z mamili in vse več jih zabrede v težave. Naj te ne bo strah priznati, da potrebuješ pomoč.

Mamila

Ko starši vprašajo  otroke, ali jemljejo mamila, upajo da bo njihov odgovor - NE. Nekateri jih niti ne vprašajo, saj se o mamilih sploh niso pripravljeni pogovarjati in jih že vnaprej odločno obsojajo. Kar je žalostno, saj se morda kdaj s starši želiš pogovoriti o tem. Morda mamila jemlje tvoja prijateljica in te skrbi zanjo. Ali pa so kakega drugega prijatelja zasačili z mamili in te skrbi, kaj se mu lahko zgodi. Strogost tu ni najboljša rešitev.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov