Splat WHITE PLUS zobna pasta, 100 mL

<p><strong>Splat White Plus zobna pasta je nova varna belilna zobna pasta, ki je narejena z namenom beljenja tudi najbolj občutljivih tipov zob. </strong></p>

Splat White Plus zobna pasta je nova varna belilna zobna pasta, ki je narejena z namenom beljenja tudi najbolj občutljivih tipov zob.

535109 8476

Ocene in mnenja

Opis

Splat White Plus zobna pasta je nova varna belilna zobna pasta, ki je narejena z namenom beljenja tudi najbolj občutljivih tipov zob.

Zobna pasta je primerna tudi za vegansko usmerjene ljudi.

Učinkovita zobna pasta, ki je tudi večnamenska vsebuje inovativno Sp.White System tehnologijo za varno domače beljenje. Tako lahko ob rednem ščetkanju in negovanju zob dosežete kar 1,5 barvne tone po 4 tednih uporabe. Kalijevi ioni, ki so v pati prisotni zaščitijo še tako občutljivo zobno sklrenino.

Polydon tehnologija v kombinaciji s papaja encimi zobno sklenino pobelijo na povsem naraven način. Naravne regenerativne sestavine preprečijo nastanek filma in zagotavljajo svež dah. Fluoridni ioni pa zagotavljajo učinkovito zaščito pred kariesom. Vsebnost fluora: 1000 ppm.

Splat White Plus zobna pasta vsebuje majhne polirne delce, ki pripomorejo k intenzivnem učinku poliranja in beljenja zobne sklenine.

Zobna pasta je primerna za vse, ki radi uživajo kavo in čaj, še posebej pa je primerna tudi za kadilce. Ne poveča občutljivost zob, naravne regenerativne sestavine pa preprečujejo nastanek zobnih oblog ter posledično ohranja svež dah.

Aktivne sestavine Splat White Plus zobne paste

Polydon, papain, kalijeve soli in natrijev mono-fluorofosfat.

Brez peroksidov, triklosana, klorheksidina, alkoholov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Okrepiti odnos

Moteči dejavnik otrok

Nič ne spremeni zveze med partnerjema tako zelo in tako trajno kot prihod tretje osebe. Nenadoma ni nič več tako, kot je bilo - in prav to velja za zvezo.

Raziskovalci odnosov imajo prihod tretje osebe v zvezo za največjo obremenitev partnerstva. Sedem izmed desetih žensk to doživlja na tak način in so eno leto po rojstvu občutno bolj nezadovoljne z zvezo kot predtem. Moškim ne gre pri tem nič bolje.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov