Sport-Elec pas za učvrstitev in oblikovnje zadnjice, 1 set

Povečuje lep izgled zadnjice, ki postane z vsakim tretmajem bolj privlačna, bolj čvrsta in zapeljiva. Povečuje lep izgled zadnjice, ki postane z vsakim tretmajem bolj privlačna, bolj čvrsta in zapeljiva.
19345 19345

Ocene in mnenja

Opis

Povečuje lep izgled zadnjice, ki postane z vsakim tretmajem bolj privlačna, bolj čvrsta in zapeljiva.

Sport-Elec pas za učvrstitev in oblikovnje zadnjice je primeren za souporabo s katerim koli elektrostimulatorjem, ki nudi tens ali EMS stimulacijo. Pas je patentiran z elektrodami, ki so narejene iz ogljika, zato so izredno vzdržljive ter se ne obrabijo zelo hitro.

Izdelek Sport-Elec pas se enostavno namesti ter je preprost za uporabo. Elektrostimulativni pas omogoča stimulacijo s pomočjo 2 mm standardnih priključkov, pas pa je prilagodljiv in nastavliv v širokem obsegu konfekcijskih številk.

Ob nakupu pa boste prejeli tudi eno elektroprevodno kremo z anticelulitnim učinkom, količine 75 mL.

Elektrostimulacijska naprava ni priložena, ampak jo morate kupiti posebej. Izbirate lahmo med številnimi modeli - predlagamo nakup visoko kakovostnih stimulatorjev: Body Beautiful Multi ali MultiSportPro.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

»Vedno si odmerim enote oreškov, kot je za pest ali približno 15 kosov. Nato zaprem posodo in jo odnesem stran, preden začnem jesti,« pravi dr. Gerbstadtova. »Prehitro začneš grizljati in pretežko nehaš, preden si že na polovici posode s kikirikiji.«

• Opustite sončnično, sojino in koruzno olje.

Dobre maščobe v olivnem in repičnem olju ter olju iz grozdnih pešk imajo dokazane koristi za zdravje in vam lahko pomagajo vzpostaviti bolj zdravo, naravnejše ravnovesje med omega-6 in omega-3 maščobnimi kislinami. Raziskovalci menijo, da višja vsebnost omega-3 v sredozemski in okinavski prehrani prispeva k več in bolj zdravim letom življenja.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport-Elec Sport-Elec
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja