Sport Lavit losjon za nego kože, 200 mL

Sport Lavit losjon za nego kože je lahno hladilen losjon, namenjen negi in zaščiti kože telesa ter njenemu intenzivnemu vlaženju. Sport Lavit losjon za nego kože je lahno hladilen losjon, namenjen negi in zaščiti kože telesa ter njenemu intenzivnemu vlaženju.
1938 1938

Ocene in mnenja

Opis

Sport Lavit losjon za nego kože je lahno hladilen losjon, namenjen negi in zaščiti kože telesa ter njenemu intenzivnemu vlaženju.

Sport Lavit losjon kožo prijetno neguje, jo regenerira, intenzivno navlaži ter le šibko zmasti, da tvori tanko lipidno zaščito pred prekomernim izhlapevanjem vlage.

Negovalni športni losjon omehča kožno površino, jo neguje, vlaži ter nahrani. Koža je zopet gladka ter prijetna na otip. PH vrednost kozmetičnega pripomočka ne poruši kožne bariere, zato je funkcija kože celovito ohranjena. Kislinski plašč, ki kožo ščiti ponavadi porušimo prav z uporabo kozmetičnih izdelkov, ki delujejo prekomerno bazično.

Koža je z uporabo tega losjona zaščitena prd zunanjimi dejavniki.

Uporaba Sport Lavit losjona

Losjon uporabljajte vsakodnevno. Uporabite ga vsak dan po kopanju, tuširanju s pridom pa ga lahko uporabite tudi po sonečnju za namene regeneracije kože. Izdelek namažite po celem telesu ali večji površini telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kako se znajti v množici prehrambenih izdelkov

Limosi in sokovi
Iz sadja in zelenjave se zaradi velike vsebnosti vode lahko iztisnejo sokovi. Glede na mešanico in dodatke vsebujejo ti napitki velike količine sladkorja, ki lahko posebno pri mladini poravna velik del dnevnega vnosa kalorij. Sadne kisline pri tem pomenijo velik faktor tveganja za zobe, ker lete posebno kadar so dane dojenčkom ali majhnim otrokom po steklenički, napadejo zobno sklenino; s tem se pospeši razvoja kariesa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport Lavit Sport Lavit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja