Sport Lavit olje za masažo

Sport Lavit olje za masažo je prijetno negovalno olje, ki je namenjeno predvsem športnikom za regeneracijo in masažo muskulature.
29945 29945

Ocene in mnenja

Opis

Sport Lavit olje za masažo je prijetno negovalno olje, ki je namenjeno predvsem športnikom za regeneracijo in masažo muskulature.

Da bi bile mišice manj okorele, kar se zgodi pri športnikih zelo pogosto po intenzivni športni vadbi s pridom uporabite olje za masažo. Olje nudi mišicam intenzivno sprostitev, naredi mišice bolj gibljive, pripomore k razgradnji in mobilizaciji mlečne kisline med mišičnimi filamenti.

Da bi bila efektivnost športne vadbe kar se da velika od časa do časa uporabite to masažno športno olje, ki omogoči po samem tretmaju večji mišični izkoristek ter izboljša samo storilnost ter vzdržljivost mišic.

Poleg sprostitve mišičnega tkiva pa z redno masažo poskrbite tudi za ohranjanje kože, ki tako postane mehkejša ter bolj prožna. Športna aktivnost bo tako precej lažja in enostavnejša.

Priloge

Sestavine

PARAFFINUM LIQUIDUM  ISOPROPYL PALMITATE  CETEARYL ISONONANOATE  OCTYLDODECANOL  PARFUM  BENZYL SALICYLATE  GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL  HEXYL CINNAMAL  CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT  D-LIMONENE  BENZYL BENZOATE  AMYL CINNAMAL  EUGENOL  HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE  ALPHA-ISOMETHYL IONONE  LINALOOL  CITRONELLOL  GERANIOL  CINNAMYL ALCOHOL  BENZYL ALCOHOL  TOCOPHEROL

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Strije

Posebna opozorila
Zavarovalnica ponavadi ne krije posegov za odstranjevanje strij, ker gre za kozmetične postopke.

Strije so trakasta stanjšanja kože, ki nastanejo zaradi najrazličnejših vzrokov, ko ob prekomemem, dolgotrajnem napenjanju kože popustijo elastična vlakna v usnjici. Učinkovitega zdravljenja ni, strije pa sčasoma postanejo manj vidne tudi brez zdravljenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport Lavit Sport Lavit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov