Spretnosti obroček Dael'o Ring (rumena)

Obroček Dael'O Ring je inovativen spretnostni obroček, ki ga mora igralec v najkrajšem času sneti z nastavka. Pot do cilja igralca vodi preko labirinta različnih težavnostnih stopenj, ki so določene z barvo obročka. Obroček Dael'O Ring je inovativen spretnostni obroček, ki ga mora igralec v najkrajšem času sneti z nastavka. Pot do cilja igralca vodi preko labirinta različnih težavnostnih stopenj, ki so določene z barvo obročka.
441708 30151

Ocene in mnenja

Opis

Lastnosti in način uporabe spretnostnega obročka Dael O'Ring:

Obroček Dael'O Ring je inovativen spretnostni obroček, ki ga mora igralec v najkrajšem času sneti z nastavka. Pot do cilja igralca vodi preko labirinta različnih težavnostnih stopenj, ki so določene z barvo obročka. Več o tem tukaj! Izdelek je proizveden v Nemčiji in je bil prvič predstavljen na mednarodnem sejmu Spielwarenmesse v Nurnbergu, kjer je bil nominiran za nagrado »Toy Award 2011«. 

Ime nosi po starogrškem arhitektu Dedalusu, ki je prvi oblikoval zgradbe v obliki labirinta. Igra z obročkom, v katerem se skriva labirint: Daedalus' Ring… Dael'O Ring.

Obroček EASY YELLOW predstavlja nizko težavnostno stopnjo! 

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke do 3 leta starosti.   

Prednosti spretnostnega obročka Dael O'Ring:
 - igra krepi otrokovo potrpežljivost, - igra krepi pozornost in motorične sposobnosti, - igrica je družabna in spodbuja tekmovalno vnemo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dael'O Ring Toys Dael'O Ring Toys
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja