Srčne bolezni ter mandarine in ribe!

nedelja, 25 december 2011

Ali lahko za uživanje mandarin ter pečenih rib med drugim ter rekreacija namesto vsakodnevnega posedanja pred televizijo podaljša vaše življenje?
Preberite si vse o najnovejših raziskavah o zdravju srca.Verjetno je predstava, da so srčne bolezni in bolezni ožilja le stvar starih ljudi, še posebno značilna za moške, popolnoma odveč.
Srčne bolezni lahko namreč prizadanejo človeka v kateri koli starosti, ženske pa so prav tako ranljive kot moški. Te bolezni so pri ženskah veliko bolj pogoste kot si lahko predstavljate. Tako imajo ženske 3x večjo možnost, da umrejo zaradi bolezni srca, kot zaradi raka dojk (raziskava uglednih britanskih znanstvenikov).
Lahko pa rečemo, da nikoli ni prepozno, da začnete skrbeti za svoje srce in telo. Seveda je veliko faktorjev, ki dandanes ogrožajo naše zdravje in si glede tega ne moremo pomagati. To so npr. genska zasnova, etnično ozadje, ipd. Kljub vsemu pa obstaja veliko načinov, ki pomagajo pri vzdrževanju srčnega delovanja. Vsi vemo, da redna rekreacija, ki ji sledi uravnotežena prehrana in zmanjševanje soli v prehrani pomagajo varovati srce.

Nadaljevanje članka >>

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.