x
Vse kategorije

Stara sem 50 let pa mi lasje kar izpadajo (skozi vse leto)!

petek, 12 september 2014
Vprašanje stranke

Pozdravljena ga. Tanja!
Stara sem 50 let pa mi lasje kar izpadajo (skozi vse leto), še zlasti to opazim pri pranju le-teh. Nimam sicer redkih las, vendar me to izpadanje zelo moti. Rada bi kupila tablete proti izpadanju las. Oklevam med izdelkoma Dr. Böhm in Priorin Extra. Razlila v ceni pa je precejšnja. Vi bi mi mogoče lahko svetovali, ali je zaradi razlike v ceni tudi kvaliteta različna. Slišala sem tudi da pri tabletah Dr. Böhm ni tistih vitaminov B, ki spodbujajo apetit (kar jih drugi izdelji menda imajo). Seveda ne bi rada, da bi pri jemanju teh tablet imela prevelik apetit :).

Ali mi lahko svetujete za katere tablete se naj odločim?
Ne bi želela tablete drago plačati (Priorin), učinek pa bi bil enak kot pri cenejših tabletah (Dr. Böhm). Ne bi pa rada kupila cenejših tablet, če le-te ne bodo imele učinka. RADA BI, DA BI MI TABLETE POMAGALE!!!.

Lepo prosim za nasvet, za kar se vam najlepše zahvaljjem.
LP in lep vikend vam želim, Božena

Odgovor farmacevta

Spoštovana ga. Božena!

Svetovati vam želimo nekaj, kar bo zagotovo pomagalo in bo učinek tega preparata viden navkljub morebiti višji ceni izdelka.

Za lase in njihovo rast lahko vedno poskrbimo "od zunaj" ter tudi "od znotraj". V kolikor vam primankuje samo hranil, ki so pogoj za rast las bo prehransko dopolnilo kot na primer Dr. Böhm in Priorin Extra več kot dovolj.

Pogosto pa se dogaja, da se je pri problemu izpadajočih las potrebno lotiti problema zelo resno, saj samo z jemanjem prehranskega dopolnilo ne dosežemo žejenega učinka.

Uporaba Nutricap vitaminskih kapsul proti izpadanju las se je v kombinaciji z Marbo losjonom izkazala kot dobra izbira. Kot rečeno Nutricap kapsule napolnejo organizem s komponentami, ki so za razrast las nujno potrebne, medtem ko Marbo losjon deluje na lasni mešiček in s svojimi zeliščnimi komponentami pripomore k zmanjšanemu izpadanju las. Vsekakor bi lahko namesto teh kapsul uporabljali tudi tablete Dr. Böhm - Priorin Extra pa je prišel na tržišče šele pred kratkim in je še v "fazi testiranja" priljubljenosti pri strankah.

Izpadanje las je lahko posledica genetskih, bolezenskih dejavnikov oziroma onesnaženega okolja ali pomanjkanja vitaminskih komponent, ki so za rast las izrednega pomena. Z omenjenima proizvodoma bo rast vaših last zagotovo izboljšana, izpadanje las pa upočasnjeno.

Hvala za vprašanje in lepo pozdravljeni iz Lekarne Žužemberk!

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.